Aleksandar Radić: Vozilo koje je učestvovalo u nesreći učestovalo na izložbi naoružanja

Ostavite komentar


  1. Pa jeste, od ukupno 30 vozila koliko vojska ima, ja sam video 24 na toj izlozbi. Znaci iz cele zemlje, svij jedinica su povukli tehniku da bi paradirali. koliki je to trosak?

  2. Nažalost, veliko je razočarenje naroda u vojsku, naročito u vojni vrh. Srbija u svojoj istoriji je uvek imala ulizice u vojsci a poslenja vlast koja je takve protuve imala na hiljade je Titova vlast.
    Slušajući priče zaposlenika u vojsci srbije stekao sam utisak da je vojska jedan jako lenj i inertan sistem u državi. Stekao sam utisak da je komanda inertna i spora kao u Rusa. Pa Bugari bi sada stigli do Jagodine dok bi se naša vojska trgla iz letargije i samoljublja generala i admirala. Teškom mukom bi se oni odvojili od svojih ogledala gde se stalno nadgledaju da li su zakačili sva odlikovanja i medalje. Naročito medalje i odlikovanja koje im je lično uručio „vrhovni“ komandant.
    Kako je to odvratno postavljeno.
    Vrhovnik. Podseća me na Poglavnika Pavelića.
    Uostalom njih dvojica se ne razlikuju u svojoj politici prema Srbima i srbiji.

  3. Kakav je baksuz ova vlast. Spremaju parade, cirkus, unapređenja i razvoj zaštite a sami naprave nešto nakaradno, tužno i nesposobno sa mnogo nesreće, svojim postavljanjem i postojanjem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.