Aleksandar Šapić nakon nevremena u Beogradu: Smejali ste mi se kad sam rekao da postavimo znakove koji upozoravaju na nevreme

Ostavite komentar


  1. Ne treba Šapić da „čačka Boga“ ali treba svakako da „pročačka“ kišnu kanalizaciju …

  2. sapic jedino sto zna da pliva,a i za to je neupotrebljiv. posto dobro pliva nek ocisti dunav i savu od beogradskih govana,kojih je milion kg na dnevnom nivou.dobro i krade,vidite kolko je nakrao.to je najunosniji posao bgd-dana.

  3. „to nije problem samo kod nas, već i u drugim društvima,“
    ako se bilo šta slično desilo negde drugde, onda nema veze, pošto, dešava se i drugima, pa nismo mi krivi.
    Ludilo.

  4. Pa da ste poslusali coveka i pistavili znakove sada nebi bilo poguzvanih krovova ni
    podadanih fasada,oni bi se cvrsto uhvatili za krov i zid pa im nevreme nebi moglo nista,a ovako ih je uhvatilo U raskoraku.

  5. Ja se i sad smejem. Strašno. Beograđani šta ste doživeli ovo je vest za njuz net.

  6. Kovid je najsmešniji virus u istoriji čovečanstva, koji postoji samo na Fejsbuku

  7. Smeju ti se i dalje jer nisi svestan da si ti jedan od znakova upozorenJa da ovaj grad ide u kontra pravcu od onog koji je dobar za gradjane .Ne odlučuju gradjani o enormnoj gradnji,betoniranju o nebrizi o Cvijeti i ostalim važnim objektima,o kulturi,odnosno nekulturi,poplavama užasnih odluka sa istim takvim posledicama.Nažalost ,to ti radiš tebi slični .Zato ćemo se udaviti,ukoliko vas ne zaustavimo.

  8. Podnesi ostavku šmekeru! Beograd nakon 24 h izgleda kao kataklizma da ju je zadesila.. Najveće zlo Srbije – Sekta Naše Srbije

  9. Treba na ulascima u Beograd da stoji znak opasnosti – „Pažnja, nesposoban gradonačelnik!“

  10. i kraul po bg, sta si zidao onaj bazen divljacki kad mozes lepo da plivas po celom bg. pogledao te bog. u nekoj normalnoj zemlji bi te vec uvaljali u katran i perje i izlozili kao izroda. i ne samo tebe, nego i gazdu ti.

  11. Kad god pomislim da ne može nešto gluplje da izjavi, on me brzo razuveri.

  12. Znakovi za neprilaženje nekim ulicama kada pada kiša!? A oni koji tu stanuju? A šte ćemo sa zgradom Hitne pomoći na Autokomandi koja je posle svake malo jače kiše okružena „jezerom“, godinama? Ovo je samo jedan primer, a ima ih…
    Šapić je lepo objasnio kako on „zaobilazi“ probleme, umesto da ih rešava.

  13. Lik je lud, za sve ima rešenje, pa ako ne za 100% problema onda bar nešto da se uradi što zapravo pomaže, a ne da kažemo: ,,šta je – tu je“ i da se navikavamo na krš.
    D***l.

  14. Sakupi tvoje neradnike i očistite sajtove.Znak ne pominju i bez njih si nula od gradonačelnika!!!!

  15. A da malo obnovi kisnu kanalizaciju umesto sto blebece i bavi se gde ce da premesti stari most to mu ne pada na pamet? Sudeci po izjavama mozda i nema na sta.

  16. Bolje bi ti bilo da očistiš postojeće odvode i kanalizacije, da batališ bespravnu i nakaradnu gradnju jer su retko naseljene i služe samo pranju novca a šteta za grad je neprocenjiva. Bolje bi ti bilo da gradiš dobre kanalizacije i odvode jer ova klima neće biti bolje već samo gora. Bolje bi ti bilo da radiš na izdradnji nadzemne brze metro mreže jer će podzemna da plavi i košta mnogo više. Bolje bi ti bilo da smanjiš i ograničiš broj vozila u gradu jer ne može da se diše. A najbolje bi bilo da pravite novi plan grada sa komunama tj. opštinama koje su okružene zelenilom jer će samo takvi pametni i zeleni gradovi u budućnosti opstati. Problem je što ste vi nedovoljno obrazovani da razumete a uz to ste i lako potkupljivi… idealno loša kombinacija.

  17. A o uvođenju specifičnog vanrednog dtanja se naravno i ne razmišlja. Ti koji najviše treba da razmišljaju ionako „rade“ maksimum mesec dana u godini a ostali treba da doplivaju ili dolete dronovima do svojih redovnih radnih mesta. Na Autokomandi i pri „suvim kao dren“ uslovima su svakodnevni kolapsi u jutarnjim „špicevima“ zbog suludog uvežbavanja saobraćajne policije pored ispravne svetlosne regulacije. Sada tek da se o zastojima i ne govori. Istovetno i u drugim „čepovima“ ovog i saobraćajno kolabiranog grada. Važno je da su se raspodelile direktorske fotelje monopolističkih firmi a za ostalo – lako ćemo. Tako da vi žitelji BG i na vodi i van vode, vidite, snađite se, naoružajte se strpljenjem a možda i nečim efikasnijim, zatrebaće.

  18. Zasto ste I „sravnili“ -poplocali, mada neuspesno Trg da bismo plivali bez prepreka. I posle vas mulj, talog I zabokrecina. Odakle si, takav si?!

  19. Ne vidim ništa za podsmeh od ovoga što je rekao. Apeluje na solidarnost, razumevanje i neophodne postupke u ovakvim situacijama. Znakovi ne bi “ fiksirali fasade da ne padaju“ već bi upozoravali gradjani na opasnosti u pojedinim ulicama, mestima u toku nevremena. Možda bi ljudi onda i kola parkirali na drugim mestima i ne bi imali ovolike štete. Nove su klimatske prilike a infrastruktura je takva decenijama, nije je Šapić pravio.
    Budimo realni, zanemarite politiku u nekim situacijama.

  20. Ja sam jos dao jos amandmane. Znakove postaviti na upozorenja od mirisa marihunane ili kanalizacija, padanja fasada, propadanja ulica, rupetina na mostovima i putevima, od opasnih zapaljivih autobusa…

  21. Blago vama beogradjani na ovakvom gradonačelniku,propevaćete pored njega.I sledeće izbore bojkotujte.I gacajte po vodi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.