Vučić zarad jednog čoveka žrtvuje ceo bezbednosni sistem: Koje posledice će ostanak Vulina imati na međunarodnu saradnju BIA?

Ostavite komentar


  1. Vulin bi trebao sam da podnese ostavku, inako je njegova stručnost u oblasti bezbednosti diskutabilna, osima ako se ne računa ono bežanje 1999, za vreme rata ili možda ubrzana vojna obuka od 15 dana, sa slobodnim vikendom.

  2. Nemoj da se lazemo, nije amerika protiv Vulina kao pojedinca. Oni su nam ovime jasno stavili do znanja da je nasa cela drzava kriminalna ruska gubernija. GOdinama su to porucivali diplomatskim putevima ali posto ne slusamo mora ovako javno da se kaze. Spremite se za sankcije, zavrsicemo bas tamo gde i Rusija.

  3. Vulin ce pobeci u Rusiju. A sta cemo mi? SAD vec dugo upozoravaju, ali nas predsednik ne razume. Obraca se stranoj diplomatiji kao svom birackom telu. Ne ide

  4. А ко је следећи? Америка се опет безобразно меша у нашу политику. Чим тако нападају Вулина значи да добро ради свој посао.

  5. Znači „tetka“ je prsla ko’ dinja. Gazda mu se koprca, ali već se, kao i uvek, folira. Tigar od papira.

  6. Zar vas Baro malo nije sramota da toliko lažete ???! Pa ne zna se ko je gori lažov vi ili Vučić ali stvarno !!! Uzgred kako napreduje istraga oko belog praha u Beloj kući , zna li se šta ???

  7. Каку су вам јадни коментари. Ни у једном нисам нашао ни трунке патриотизма. Рођену мајку би продали. Срамите се.

  8. @Leon
    Ne sekiraj se to za Belu Kucu, resice oni to. Nego, sta cemo mi? Ispadosmo veca ruska drzava-marioneta od Belorusije. I ne zaboravi da je SNS dosao na vlast zbog obećanja da ce nas brzo uvesti u EU, a ne u Rusiju.

  9. Samo ucenjena osoba moze da kaze da je ovo sto se zove Vulin ima bilo kakve veze sa dobrom za Srbiju..

  10. Anton: Pa nije Vulin ukinuo redovno služenje vojske, nego bivša vlast.

  11. Kao normalna država koja nije uvela sankcije Rusiji,saradjujemo sa njima. Ako zbog toga SAD ukida saradnju sa nama,ok. Srećan im put. Nećemo imati njihove informacije,ali neće ni oni naše.

  12. Posle pročitanih komentara
    ..shvatam da veliko čišćenje mora da usledi.!
    Zaglibili su gradjani , u ovo blatoSNS.!
    .

    .

  13. Treba proterati Americkog Ambasadora Hila iz Srbije,a uhaositi Vucica zbog izdaje Srbije.Pohapsiti celu Vladu i sve ministre .Srbija je pred unistenjem.

  14. Od BIA-e ionako nikakve koristi nemamo, što znači ništa se ne menja. Jedino tetka više neće moći da šalje kintu iz Kanade.

  15. Kako sad niko od NVO, cede i canka da se javi i osufi amerikance za grubo mesanje u unutrašnje stvari srbije, da su rusi to rdkli onda bi onda skočili, to treba nasa vlast ili opozicija da rešava, zetnuli su nas za miloševića i nikad više, nije vulin a ni Vučić srbija ali dok ih ne smenimo oni nas nažalost predstavljaju.

  16. Šta te sankcije uopšte znače, ništa, samo im podižu rejting kod običnog naroda i kolektivno nas prave budalama Sve te likove od 90tih pa na ovamo su oni dovodili u zavisnosti za šta su im trebali u datom trenutku. Ove iste su oni vratili u život da izdaju i ovo malo što je ostalo od razrušene države.Banana država kao u Latinskoj Americi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.