„Palačinke peče, krofne nudi, a čorbu nam je već zapržio“: O Vučićevoj nameri da se što hitnije reše liste čekanja u zdravstvu

Ostavite komentar


  1. sta je boli vase doktore koji su od listi cekanja zaradjivali u privatnim klinikama i koji su surovali sa vlascu do 2012 god

  2. Gospodine Paniću ne odlučuje o tome koje su operacije indikovane kao hitne ni država ni Vučić nego korumpirani lekari koji narod teraju u svoje privatne ordinacije.

  3. nece lekari da rade.slajfuju u mestu,cekajuci da im bolesnik donese pare koje nema. to sto je lekarima napravio i opremio bolnicu,je nista.staviti kamere u svaku ordinaciju,zabraniti privatnu praksu je resenje.av nizasta nema resenje,vec stalno pravi haos i probleme,i tako drzi zarobljene gradane u mentalnom zatvoru.

  4. Sto ne pitate doktora Dragana Milica kako se resava problem sa listama cekanja?I kako ga je ova vlast nagradila za to sto je uradio..

  5. Oprostite ali doktor Milić iz Niša nikako nije manipulacija!!!
    Čovek je pokazao da u datim uslovima liste čekanja mogu da se reše!

  6. Obisao sam tri grada u Nemackoj i nisam nasao laboratoriju da ispitam stitnu zlezdu i ostale parametre. Kazu idite kod lekara i u bolnicu. Kod nas na svakom cosku laoratorije. Pocnimo od toga npr…

  7. Liste čekanja su napravili zdravstveni radnici da bi preusmerili što veći broj pacijenata na privatni sektor. Kada je novi dr. pregledao pacijenta, i rezultate testova, posumnjao je na najgoru dijagnozu. Pošto u svojoj ordinaciji imao sredstvo za rad (aparat) pacijenta je odmah podvgrao dodatnom pregledu, toliko. Kada je pacijent otišao kod doktora je ušla iskusna medicinska sestra i rekla: Ovo si sada uradio i nikad više, za ovaj aparat postoji lista čekanja i procedura kako se i kad ko pregleda, pregledi se zakazuju i za ovo bi trebalo da te prijavim kod načelnika i direktora. Dakle stanje u zdravstvu je fantastično.

  8. Državno zdravstvo mnogo bolje radi, ali treba dobrih lekara jer su mnogi napustili državnu službu i otišli u privatnike a tamo u privatnom sektoru se većina njih dosta obezobrazila .

  9. Da skrate liste čekanja pa da onda maltretira lekare i ukida im sredstva za rad, kao što je radio sa lekarima u Nišu, koji su radili bez prestanka i vikendom da bi ukinuli liste. Doduše, to su uradili bez da su ga pitali da li smeju, odnosno bez njegove naredbe. Licemerni Aca, glupava mu faca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.