Vučić o situaciji na Kosovu i Metohiji: Već godinu dana imamo informacije da se Srbi spremaju na otpor

Ostavite komentar


  1. Njegovu apsolutnu diktaturu jedino moze uzdrmati clanstvo u EU. Da se ne lazemo nece oni prstom mrdnuti on je jedini koji ih slusa toliko da sigurno zove da pita treba li gospodo jos nesto da izdam i isporucim sa masnicom! Ali administracija EU je druga prica. Sve u svemu dragi moji sunarodnici ja picinjem da mislim ovaj ce nas jahati dok ne crkne mu konj a onda ce kao i svaki pravi autokrata pobeci kod Rusa koji ce kao svaki bratski narod da odbiju nase zahteve da nam ga isporuce. Ukoliki bude imalo gde da se isporuci, nakon tog jahanja i mrtvog konja verovatno nece biti ni naroda kojem ce se on moci predati. Braco vec nam se pise hronika ne istorija jako crnim mastilom.

  2. Nevjerojatno! Em ovi botovi ko trava odmah skaču da ponove što je rekao, em takvo licemjerje u izjavi „svi su naši po Ustavu i za svih dan žalosti“. Izjednačavanje krivnje je službena srpska politika već desetljećima. I gdje vas je to dovelo? A bit će još i gore….

  3. Nekada jesu ,nekada nisu svi nasi drzavljani sve zavisi od potreba. Kada se u Srbiji dele pare za albance i njihovu decu nema,nemaju deciji dodatak,razne privilegije koje ostali imaju, s druge srtane kada se na kosovu isplacuje pomoc,dobijaju je svi stanovnici Kosova bez obzira na nacionalnost pa i oni koji zive u Srbiji izvan kosova a imaju licnu kartu sa prbivalistem tamo masovno su odlazili da podignu pomoc. Ako smo jedna drzava moramo to pokazati delima a ne po potrbi,moramo sami sesti ,pregovarati i dogovrat buducnost drzave i naroda zelimo li mu dobro ovo dosada vodi samo gorem zivotu.

  4. Uspece radikali kao i u Krajini,nece ostati nijedan srbin tamo gde su ih radikali branili.

  5. Mefisto. Jednak kao Kurti. Dok Vučić nije došao na vlast, Srbi na severu su mogli koliko toliko normalno da žive. Danas im upadaju u kuće, tuku decu, prete noževima, pucaju na decu bez kazne i posledica, tuku dok pretresaju kuće i viču da je trebalo da se Srbi mnogo ranije isele, a mi im iz Beograda poručujemo da su njihove žene i deca teroristi i kriminalci. Sve je to Vučićevo činjenje.

  6. Rekao je:“ Pokazite mi jednog coveka u Srbiji kome ovo odgovara.“ Pa ko je poslao te ljude ? Nismo deca? Sve smrdi na reziju tri strane.

  7. Iz svih uglova i gledanja ustava oni su deo nas i naši državljani nažalost su poginuli na KiM, žalićemo za njima večito.

  8. Ti sa svakim nastupom nas sve više ukopaš. Znali ste godinu dana i nisteništa preduzimali? Državni udar? :)))

  9. Opet njemu najteže …
    Ništa ne zna, nije kriv nizašta. Ne zna ko je naoružao i organizovao te ljude, ko ih je žrtvovao.
    Premetnuo se u Koštunicu.

  10. Svi Srbi ubijeni u Banjskoj su stradali na svirep i ohol nacin,i pocinioce treba sto pre kazniti.

  11. Vucic nije trebao uopste veceras da prica nista na RTS-u, a ne mora ni u buduce. Smucio se svima, samo nije RTS-u koji ga stalno pozivaju da nesto prica, a ni on sam ne zna sta prica. Dojadio je svima, poludecemo svi od njega a i od RTS-a. Slobodna Srbija ili nista! Dole RTS, SNS i SPS i JS i Dodik.

  12. Vucicev zavrsni akt! Akteri iz 90… Politika i retorika 90ih, i rezultat isto slican 90ih. Ne kazu dzabe da se istorija ponavlja dvaput, jednom kao farsa, a drugi put ka tragedija.

  13. Ko je toliko moćan da profesionalno naoruža ljude, i istovremeno toliko naivan, da mu ne pada na pamet da se ceo KiM snima odozgo zbog NATO baze? Pitanje je samo: ko je platio ovaj ’27.mart’?

  14. Hvala predsedniku što me je ponovo podsetio na Šekspira, tj. čuvei omak iz Makbeta: “ Život je bajka koju idiot priča, puna buke i besa, a ne znači ništa“.

  15. „Sve su slagali“ i da je Milan Radojcic ranjen itd.
    A Milan Radojcic se izvukao bez ogrebotine !

    E sad ko malo mozga ima cuo je od Predsednika licno da je Milan Radojcic bio tamo i da je predvodio tu teroristicku grupu bas onako kako je to „dokazima potkrepio“ kosovski ministar unutrasnjih poslova !
    Lako je Vucicu sa Srbima ali se bojim da ce ovo njegovo PRIZNANJE „debelo kostati Srbiju i svakog gradjanina Srbije“ !

  16. Tako je! Sve svali na nesrecne Srbe koji tamo zive i koji u tebi (nejasno zasto) vide nekoga ko ce im vratiti zemlju, a ona je, kao sto svi znamo, davno izgubljena

  17. Ništa ne zna, a sada sve zna.Kaže faraon“znao sam ja da se Srbi sa severa Kosova već godinu dana spremaju na otpor Prištini“. E Bogami baš su se lepo spremili.Na kraju pobegoše u manastir. E, to je hrabrost na nivou.Tvoj Milan zaveo te mlade ljude i prvi pobeže u centralnu Srbiju. To je ljudina!

  18. A na koja to pitanja treba da odgovori nadležnim službama Radojčić, borac za slobodu, i koje su to „stvari“ u vezi s njim?

  19. Znači godinu dana ne radite ništa, znate da postoji neko ko uvlači narod u paravojne skupine i ništa.

  20. Glupljeg coveka nisam videle zapleo se ko pace U kucinu pa sad neka se iskoprca.Kazu da je bio najbolji student prava,pa kavi su onda oni drugi iz njegove generacije.

  21. Nije da je je neko slavio napada u Kumanovo, i jeste to je bio organizacija da se odrzi vlast Grujeskoga. Bilo je vise False Flag, nego za Velika Albanija u sred grad, to je idiotski smishljeno ako je neko stvarno mislio o tome.

  22. Све је рађено по твојој директиви већ десет годиа немаш оправдања ама баш ни за шта

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.