Aleksandar Vučić već pet puta najavljivao sopstvenu vakcinaciju

Ostavite komentar


  1. Ne znas ko je gori: dal’ ovaj sto zamajava ili ovi sto mu veruju…

    1. И за вакцинисање нас „као бога моли“ а он се не вакцинише. Тешко лицемерје. Председниче, као Бога те молимо, вакциниши се већ једном. А можда је већ вакцинисан, само још није одлучио да ли да нам саопшти ту важну вест.

  2. Klasicno vucic foliranje i laganje je i ovog puta prisutno. Evo varijacija koje voli da koristi: za najmanje dva, tri dana… za najmanje dve, tri godine… sledeca sreda ili cetvrtak … za ne vise od… itd…upisi sam.

  3. Vucic je nabavio za sebe lek protiv korone od 600 dolara.Nece taj da se vakcinise.

  4. Ja verujem da Interpol priprema za Vucka vakcinu sa dugorocnim imunitetom . Bice siguran i izolovan.

  5. Kad bi u nesto verovali, mi nebi bili srbi !
    Ako neverujete u njega, zasto neverujete vakcini. Uvek neka zavera… ;))

  6. Ali zato je Vučić jednom najavio da će „u ponedeljak da pokaže“ Đilasove račune, a Đilas već četri dana ne silazi sa „slobodnih medija“ da se unapred opravda kako je on jedini funkcioner i gradonačelnik Beograda koji nije koristio politički uticaj da njegove firme zarađuju koje ustvari nisu njegove firme nego je kao i svi biznismeni podelio „vlasništvo“ na familiju.

    Zar nije Vučić najavio 2013 „da će građani već krajem 2014 „živeti bolje“ da će raskrstiti sa tajkunima i kriminalcima“
    2014 je usledio bankrot smanjenje plata i penzija
    2020 još uvek se hapse kriminalci a „tajkun Đilas“ još uvek na slobodi
    Inače nema „vakcine“ za Vučića tu ništa ne pomaže

  7. Vala Srbijo, rastura te Vučić i uzduž i popreko, jer nisi bila u stanju da odbraniš svoje institucije. Znate, Vučić vam je kao one siledžije u osnovnim i srednjim školama. Ima ih obično dvojica, koji se medjusobno podržavaju, a maltretiraju ceo razred. A tu su naravno i poltroni koji im se ulaguju. Niko ih ne voli. Strašan su teret za sve, osioni, bahati, bezobrazni, nekulturni i nevaspitani. Kvare vam svaki dan. Svakog minuta očekujete neku njihovu gadost. I uglavnom mrcvare najslabije. I sve što možete je da im povremeno zalepite žvaku na stolicu. Ipak, prodje razred, prodju godine, prodju i siledžije i sve što ostane posle godina i decenija je gorka uspomena na njih. I kada dovoljno sazrite kao ličnost pokušate da shvatite zašto postoje takvi ljudi, da li je ulogu najviše odigralo (ne)vaspitanje u roditeljskoj kući, loše detinjstvo i okolnosti koje ga prate, ili maćeha priroda.

  8. Bio je i momenta kada je Lončar odložio njegovo vakcinisanje na 7 dana zbog blage prehlade. S obzirom da nigde ne nosi masku a da ima desetine kontakata dnevno, da su mu članovi porodice i bliski saradnici imali koronu , čak i pokojni Patrijarh ,i plus ova odlaganja vakcinacije, govori da je on preležao koronu i da tada zbog javnog mnjenja i moguće osude to nije rekao. Sada čeka da prođe vreme ,par meseci, pa da se vakciniše, verovatno Sinofarmom jer nema neke nuspojave.

  9. „Ko boga vas molim da ne slušate neodgovorne..“ Znači: ne slušajte moje lagarije, jer „Prvi ću da se vakcinišem“, pa „Neću da se vakcinišem jer nema dovoljno vakcina“ (izjava od juče) možda stoji istina da se on već vakcinisao i to još prošle godine. A ako ne laže, onda bi bilo dobro da se ne vakciniše, da ne nosi masku,da poseti sve kovid bolnice, crvene zone… ko zna…

  10. Gospodin ΛV mesecima kalkuliše sa svojim vakcinisanjem. Najpre je čekao da svi ugroženiji vakcinišu, zatim je obznanio da će se vakcinisati na svoj rođen dan. Sada je objavio da će se cepiti kineskim cepivom u Žagubici ili Merošini. Najnoviji rok, ΛV će se vakcinisati na dan kada u EU budu donosili odluku o kovid pasošima! Da li je ovo konačno? Ovakve izjave su uticale da se smanjuje intenzitet vakcinacije građana. Nepromišljene izjave teraju da “Krizni štab” moli ljude da se vakcinišu što pre i što više. Odugovlačenjem i kalkulisanjem u vezi vakcinisanja, predsednik utiče na neodlučnost vakcinacije naroda i broj cepenih opada.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.