„Aleksandar Vučić više ne živi u realnosti, već u Pink rijalitiju“: Sagovornici Danasa o tvrdnji predsednika Srbije da je 80 odsto negativnog sadržaja usmereno na njega

Ostavite komentar


  1. Aleksandar Vučić pokazuje liderstvo i hrabrost suočavajući se s negativnošću na društvenim mrežama.

  2. On kontrolise TV programe i time drzi gradjane Srbije u mraku.
    Ono sto ne moze da kontrolise su drustvene mreze.
    Ko moze da voli takvog psihopatu?
    Ostace na vlasti dok bude slusao SAD i EU…
    Osim u slucaju ako se narod opameti i desi se ponovo 5. oktobar.

  3. Klopaj parizer , vaši komentari su za one sa iq kao broj košulje… A to je većina glasača vašeg vrlo predsednika…

  4. Ovaj je van svake realnosti, bilo ocemu da govori. Penzionerima je manijak poslao pismo u kome nastupa kao da je penzioni zavod on licno.

  5. @Ceca (botino) za danas si zaradila sendvic, posti si reagovala kao prva imaces ekstra parizer u tvom sendvicu. Sram te bilo.

  6. Наслов је огромна грешка. Он никада није живео у реалности. Ко би „реалан“ могао да живи после кумановске капитулације, а да бира завесе и декорацију, а гајбу је добио на рачун (боље речено шешељевог) ћутања за капитулацију.

  7. A kada Đilas kaže rezultate nekog istraživanja ne navodeći koje i za koliko para to uradio onda to nije kršenje ustava, pa ĉak ne smete to pitanje da postavite, toliko o vašoj
    objektivnosti .

  8. @Bojan, 5 oktombra se jednom desio i nikada više,jer videli smo šta se posle toga dešavalo 12godina i ti isti bi hteli ponovo na vlast, e narod se osvestio i probudio, zato neće moći,možda neki novi i mlađi ljudi onda DA.

  9. Zašto ozbiljne novine kao Danas objavljuju očigledne botovske komentara kao ovaj – Aleksandar Vučić pokazuje liderstvo i hrabrost suočavajući se s negativnošću na društvenim mrežama. ???

  10. Baba, a što sram ih bilo, zato što su rekli istinu, a tebe boli istina, jeli zbog toga.

  11. Lukaku, red bi bilo da onaj koje prvi doveo realiti u Srbiju ( veliki brat) da on uđe u realiti i pokaže kako to ide.

  12. Duki
    @Ceca, e Duki ti ćeš za akcije još jednom dobiti 1000€, u zdravlju da ih potrošiš isto kao one pre što si dobio kada su ih delili Tadić i Dinkić

  13. Oduvek je on sebi u glavi puštao Holivud ali su mentori to uspevali da sakriju…na sreću Naroda više to ne mogu??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.