Aleksandar Vulin i Marko Đurić pozitivni na korona virus

Ostavite komentar


  1. A koji od njih ili su svi zarazeni? No, sta sad da se radi, nadam se da cemo moci da prezivimo i taj gubitak.

  2. Kako li se to nastavlja sa REDOVNIM OBAVLJANJEM dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije.???

    1. On više nije ministar, mandat istekao 3 juna. Može samo kao svaki građanin da bude u izolaciji.

    2. Pa sad, da li to znaci da svi koji su bili na proslavi pobede na izborima a kojoj su prisustvovali i ova dvojica moraju u samoizolaciju ? Ili korona ne ide sa politicara na politicara ?

      1. Svi su zarazeni samo neki ce da obolite a neki cemo da vas cuvamo…Zabrinut sam za predsednika….

    3. Kao i do sada – medijskim saopštenjima. Da li je on jos nesto radio?

      1. Treba biti bolestan covek pa iscekivati neciju bolest, ko god to bio. Na taj nacin opozicija i nista boljom sebe ne cini, samo nema moc.. A princip samo da crkne komsiji krava dokazan kod nas najbolje po milijardu puta..

        1. Zlurade misli su uvod u samu srž zla. Takve misli su pogubne. Želim svima brz oporavaka nadam se da će zaraženi političari dobiti sada prosvetljenje koliko su nas u stvari maltretirali politikom ispred zdravlja

        2. Tako je stefane! Ubrajam sebe u „bolestan čovek“ a verujem i dobrta većina stanovnika ove države…izuzev par ljigavih i podguznih imbecila.
          No, morama priznati da ni ovaj virus nema časti čim je krenuo na ovakvu vrstu organizma. Pa dobro, šta je tu, tu je…što virus ne sredi, moraće neko drugi.

  3. Da budem iskren, grešna mi duša, ja ovim vestima o naglom zaražavanju naših funkcionera ne verujem ništa.

    1. Ja ne verujem ni da nisu zarazeni, ne verujem ni da da su zarazeni, ne verujem ni da je Danilo imao koronu, ne verujem ni da njegov otac nije bio u kontaktu sa njim 20 dana a ne verujem ni da ga je isti taj otac vozio kod lekara kada se zarazio iako nije bio u kontaktu sa njim 20 dana… Nista Im ne verujem… Kriznom stabu takodje ne verujem, potrosili su sve kredite

  4. „Nakon što je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu odbrane hospitalizovan zbog pozitivnog testa na Kovid 19, a prilikom redovnog testiranja svih lica sa kojima je dolazio u dodir, konstatovano je da je i ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan na Kovid 19″…
    U intervjuu na mreži DrKon je izjavio: „da u ovom trenutku nije moguće testirati kontakte jer testova nema dovoljno, a jedan pacijent prijavljuje i do 50 kontakata“…
    Da li DrKon laže, ili postoje povlašćene kaste u Srbiji za koje ne važe ista pravila kao za obične smrtnike, ili…?

  5. Ajmo cela ex vlada na Sajam u samoizolaciju, na corbas’ pasulj i bilijar

    1. Pa tako ti bude kad ti je fotelja draža od zdravlja. Nego ne sekiram se za ove sa knjizicama , sekiram se za običak narod za koji nece imati lekova i respiratora jer ce ga ovi sa privilegijama zauzeti…

  6. Zelim im brz oporavak u nekom od bolnickih apartmana. Za razliku od njih,moj sin,inace lekar,ne uspeva da dodje na red u covid ambulanti DZ Vracar,u losem opstem stanju i sa visokom temperaturom. Ne pomazu aplauzi kada sistem ne funkcionise,ali zato vlast za sebe ima sve institucije na raspolaganju.

  7. da li je bas redovno testiranje kontakata? Ili je to samo kad se funkcioneri brinu za svoje zdravlje, a obicni ljudi se u takvim slucajevima ne testiraju?

  8. Pa naravno narod je neodgovoran,dozvolio je glasanjem da AV dobije svoje izbore,a ovi likovi se opustili, slavili,zaigrali Kukunješte,Rumenku

  9. Ona euforična gužba tik-uz-tik u štabu SNS mora da se plati. Biće ih erovatno još. Kao čovek i lekar, želim im oporavak i prosvetlenje.

    1. Zaigrali se i predoznonirali! Oni će u bolničke apartmane i imaće apsolutnu negu, za razliku od običnog naroda, koji čeka u redovima, ispred bonica i mene, jer ne mogu na operaciju. Žao mi je, naših lekara i medicinskog osoblja.

  10. Ma kakva sigurnost i zdravlje gradjana? To nije bitno. Bitno je osvojiti mandate i vladati narodom, po svaku cenu (!). Cak niti licna sigurnost nije vazna. Ovakvo se licemerje ne vidja svugde niti svaki dan.

    1. Ma da nisu pustili gradjane da slobodno setaju i grupisu u gomile gde im je volja ti isti gradjani pobili bi ih pre izbora. Cak se i oni 65+ uskopistili. Svi bi da ulicare.

  11. Ma prave sprdnju. Strašno. Obavlja dužnost, pridržavajući se mera samoizolacije.

    1. Grešite, Vulini su u izolaciji korisniji za državu nego pre. Ionako ništa ne rade a čine manju štetu.

    2. Nabavlja reagense od kuce! Pre neki dan vadio krv kod ugljese morace i laborantica u izolaciju!!!

  12. Sta je sa zvanicnom objavom rezultata izbora od strane RIK??? Po clanu 78 Ustava Republike Srbije izbori su propali odnosno nevazeci.

    1. Još broje. Došli su do 118% pobede i još čekaju nekoliko džačića da prebroje i to.

    2. a izlaznost nikad premerena…Cini mi se da su mi ovce u opasnosti od gazde

    3. Član 78 Ustava RS:
      Zabranjena je nasilna asimilacija pripadnika nacionalnih manjina.
      Zaštita pripadnika nacionalnih manjina od svake radnje usmerene ka njihovoj nasilnoj asimilaciji uređuje se zakonom.
      Zabranjeno je preduzimanje mera koje bi prouzrokovale veštačko menjanje nacionalnog sastava stanovništva na područjima gde pripadnici nacionalnih manjina žive tradicionalno i u značajnom broju.

      Kakve ovo veze ima sa izborima?

  13. I za globalne parazite a i za ove lokalne zadrzavam pravo da im ne verujem u dijagnoze. Ne da ne verujem da virus postoji,naravno da postoji vec u to da su oni oboleli od istog jer se „pozitivni nalaz“ zloupotrebljava za ciljeve sasvim suprotne ocuvanju zdravlja i egzistencije drustva. Videce se vrlo uskoro sta lose sledi nakon ovog „masovnog poboljevanja“.

  14. „danas je hospitalizovan sa blagim simptomima “

    On hospitalizovan sa blagim simptomima (moguće samo blago povišena temperatura ili samo kašalj), a običan narod sa istim takvim blagim simptomoma ne može ni da se testira…
    Dobro došli na Životinjsku farmu Srbija gde su svi jednaki, ali neki malo jednakiji od drugih

    U ostalim vestima: Maja pozitivna, priča se po društvenim mrežama da je i Selaković pozitivan…

  15. Trebe da se odmore u kucnoj izolaciji, jedno 30-40 godina, taman dok ne udjemo u EU…..

    1. Hteli ste reći u izolacionoj jedinici, više bi im odgovaralo nešto tog tipa 🙂

  16. Vi iz SNS-a ovu pobedu skupo cete platiti,ko visoko leti nisko pada!
    Sram da vas bude bilo!

  17. Stariji su vas upozoravali, ali eto sad……

  18. A šta vi milite? Da ovi vaši nisu zaraženi? Svi političari u Srbiji šire zarazu zajedno sa svojim vernim stadima.

  19. Ma lažu kao psi, nije im ništa, na žalost. Sve ovo je režija picoustog, da skrene pažnju javnosti sa pokradenih izbora. Već vidjeno najmanje 100 puta. Zamisli, veseli Marko Djurić oboleo, ma ajte molim Vas !

  20. Izvinjavam se citaocima i komentatorima ovog clanka sto lupih (i eto ostadoh ziv cim kucam ispravku) jer nije u pitanju clan 78 Ustava vec je pogazen clan 78 Zakona o izboru narodnih poslanika. A izbori su gazenjem tog clana od strane RIK svakako nevazeci,pravno nistavni. Obolelima se zeli sto pre ozdravljenje a i nama ostalima od letargije i beznadeznosti.

  21. Nadam se da su šanse da nam političari ozdrave, iste kao i rezultati izbora?

  22. Juče pretili zdravstvenim radnicima otkazima.
    Danas došli mečki na rupu.

  23. Čobanska zemlja, sad ovako, sad onako, pa opet ovako, i sve u nazad!! Bruka i sramota!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.