Aleksandra Perišić i Galenika zajedno ka novim uspesima 1Foto: promo

Kompanija Galenika, farmaceutski gigant, potpisala je Ugovor o sponzorstvu sa Aleksandrom Perišić, mladom reprezentativkom Srbije u teakvondou. Kao odgovorna kompanija koja prepoznaje značaj ulaganja u sport i mlade talente, Galenika će pružati kontinuiranu podršku kako bi Aleksandra u potpunosti bila posvećena treninzima i takmičenjima.

„Ponosni smo da naš 79. rođendan započinjemo podrškom Aleksandri u cilju ostvarenja boljih uslova za dalje sportske uspehe, što je primarni cilj. Dodatno, kroz svoj projekat „Zdravo dvadesete“, Galenika ulaže značajna sredstva i znanje u edukaciju mladih o zdravom životnom stilu i navikama. U tom smislu, smatramo da Aleksandrina priča kao mlade šampionke može biti podsticajan uzor dvadesetogodišnjacima u koracima ka sticanju zdravih navika i zdravijoj budućnosti“, izjavio je Rikardo Markes, generalni direktor Galenike.

Aleksandra Perišić i Galenika zajedno ka novim uspesima 2
Foto: Promo

U poslednje tri godine, od kada se takmiči u seniorskoj konkurenciji, mlada teakvondo šampionka Aleksandra Perišić osvojila je više medalja na najvažnijim teakvondo takmičenjima u Evropi i svetu, od kojih su najznačajnije titule prvakinje Evrope u 2023. i vice-prvakinje sveta u 2022. godini. Pored toga, Aleksandra je proglašena za najbolju sportistkinju Beograda za 2023. godinu.

„Veliko mi je zadovoljstvo što je kompanija, kakva je Galenika, odlučila da podrži baš mene i pomogne mi da se fokusiram na moje dalje sportske napore. Verujem da ću uz ovu pomoć postizati još bolje rezultate”, rekla je Aleksandra Perišić prilikom potpisivanja ugovora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari