Aleksić: Jovanjica je Ahilova peta Vučića, očekujem optužnicu i protiv političkih nalogodavaca

Ostavite komentar


  1. Bravo hrabri covece! Vi i Marinika ste jedini pravi borci protiv AV drzavne mafije. Hvala Vam, sva Srbija je uz Vas!

  2. U vezi “Jovanjice” bilo je svakojakih priča i optužbi sa raznih strana. Pominjao se i vrh države. Na osnovu tužbe Miloša Vučevića, da su Aca i Andrej Vučić umešani u aferi “Jovanjica”, sud ih je oslobodio odgovornosti, nisu učestvovali u aferi ili nisu Sudu bili dostupni dokazi. U ovoj aferi pominju se i Vulin i Babić koji su učestvovali u sadnji luka, krastavca i drugo, marihuanu nisu videli. Na pomenutom poljoprivrednom dobru kažu da je gajeno domaće konoplje, a ne indijsko. U ovom slučaju zamešateljstva još će se pronalaziti i otkrivati, no kada? Zna neko.

  3. Hahaha… Kad sud oslobodi nekog iz samozvane opozicije, onda je to “pravda“, a kad oslobodi nekog iz vlasti, e onda je to pritisak na sudstvo. Ma idi, begaj, koga vi više zamajavate.

Ostavite komentar


Društvo

"Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku": Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem 10

„Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku“: Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem

Saša Lukić iz sela Vlaška kod Mladenovca već osam meseci ne može da boravi u svojoj kući u tom selu, jer je početkom decembra prošle godine, prilikom pražnjenja septičke jame koju koristi obližnja osnovna škola, kamion propao u zemlju i oštetio septičku jamu iz koje od tada fekalna voda curi u Lukićevo dvorište.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.