Aleksić o gostovanju Koluvije na Hepiju: Još jedan dokaz da je Jovanjica državni projekat

Ostavite komentar


  1. Apsolviralo smo da je Jovanjica državni projekat sa državnim menadžerima Babićem i Vulinom koji su se izmakli i isturili su Kuluvoju kao patrolnog konja koji se mora žrtvovati.
    Jednostavno bi bilo i sa manje buke da se istina obelodani. Ako je u pitanju državni projekat da li su pare od zarade otišle državi ili u političke i udbaške džepove. Ko je uzimao pare od profita : političari, udbaši advokati sa srpsko-crnogorskog državljanatvom koji su sve osmislili i inicirali u pozadini.
    Država ulaže u potsticajne projekata stranih kompanija pa moguće da je investirala u stvaranje Jovanjice.
    Koluvija da bude zaštićen svedok i ispriča istinu i navede imena politicko advokatske mafije koja vuče konce a sada su u ilegali. Hapšenje za takav polusvet je imperativ. Oduzimanje njihove nezakonito stečene imovine zbog bogaćenja bez pravnog osnova.

  2. A šta reći za „babe koje sede u publici i po nalogu,klimaju glavama“ ??? Tuga jedna !!

  3. To je Vugicev projekat posto on brani Kuluviju valjda je jasno..

  4. Koluvija koji je i nemački državljanin, je bio poznati preprodavac droge i u Štutgartu (Nemačka) gde je hapšen zbog sličnih delikata. Kada mu je teren postao prevruć zbog jake konkurencije Šiptara i Afrikanaca na tržištu droge u Nemačkoj, verovatno je neko iz obaveštajnih struktura Srbije osmislio plan sličan ranijim planovima UDBE o švarcu svega i svačega pa i droge, da se Kuluvija angažuje u Srbiji da i dalje „radi“ drogu. Dobio je sve, pa čak i mesto u službenom avionu A. Vučića da sa njime putuje u posetu drugim državama. Naravno da je Koluvija bio i ostao državni projekt možda baš one dve-tri bratije koje sa vrha vlasti haraju Srbijom.

  5. Jovanjica je jedini projekat sns vlasti koji je i građanima donosio neke koristi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.