Aleksić: Policija nije upala u Poštu da ispita korumpiranog direktora, ali je zato upala u privatnu firmu poput reketaša 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić osvrnuo se na upad policije u kompaniju D Express, navodeći da je to učinila poput reketaša.

„Policija nije upala u Poštu da ispita korumpiranog direktora koga svi plaćamo, ali je zato upala u privatnu firmu poput reketaša,da pomogne u kampanji režima protiv radnika koji štrajkuju.

Mogli bi da vide i čemu služi prislušni centar na 3.spratu Pošte!?“, naveo je Aleksić na društvenoj mreži X.

Podsetimo, u prostorije kompanije „D Express“ sinoć oko 20 sati upali su pripadnici Uprave kriminalističke policije i Poreske policije, bez naloga i ikakvog dokumenta nakon višesatnog pretresa.

„Vlada Srbije koja je nesposobnim rukovođenjem ugrozila egzistenciju zaposlenih u javnom preduzeću Pošta Srbije, odlučila je da zloupotrebi institucije za obračun sa United Grupom i upotrebi Službu za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije pokušavajući da za štrajk u JP Pošta okrivi preduzeće D Express, koje pripada United Grupi“, saopštila je United Grupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari