Aljkav pristup realizaciji projekta osnovni razlog kašnjenja

Ostavite komentar


  1. Autor teksta,ako vec navodi sve relevantne, je izgleda zaboravio da navede da je i predsednik, kada je prvi put pusten deo auto puta kod Grdelicke klisure,mislim april 2016, izjavio da ce kompletan koridor biti gotov u junu 2017. !? Ali ko ce sve popamtiti.

  2. Nije mi poznato da igde u svetu projekte crta pravnik , predsednik države , kao što se Vučić javno pohvalio . A da nadzor iz helikoptera vrši ministarka koja se nikada nije bavila putarstvom . Zbog toga svi putni projekti u Srbiji mnogo kasne uz neprekidno povećavanje predviđene cene izgradnje . Pa samo uvećavanje cene ,, Moravskog koridora “ sa 500 na 800 miliona evra je jasan dokaz da se prvenstveno misli o pljačkanju državnog budžeta .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.