Ambasada Velike Britanije na Kosovu pozdravila presudu suda u korist Dragice Gašić

Ostavite komentar


  1. Velika Britanija je prvo pripomogla da se sa Kosova protera preko sto hiljada Srba a sada se hvale sto su za 10 godina vratili 250 porodica i kao pozdravljaju odluku suda da ne istera ovu jedinu preostalu Srpkinju iz njenog stana. Vrhunsko licemerje i vrlo tipican pokazatelj zasto je V.B. najblaze receno, nepopularna medju Srbima.

  2. Dragoca Gasic je nasa herojina u miru kao sto je nekada bila Milunka Savic u ratu. Ocekujem da se krene vracati oteta imovina i u drugim delovima Kosova i Metohije, recimo meni na cijem je imanju izgradjena hidrocentrala, a da za to nisam dobio nikakvo obestecenje

  3. Sta je tu bravo?,nedaju ju hranu da kupi,ako nesto sredi unistit ce joj i da ne nabrajam dalje.Ali nazalost i ovo pokazuje koliko smo se nisko spustili

  4. Divna neka Velika Britanija, prvo im godinama pomažu da nas pobiju i isteraju, a sada kao nešto
    komentarišu, bolje je da ćute,licemeri.

  5. Velika Britanija je zemlja koja je navikla da bude imperijalisticka pa I dalje gura svoj nos tamo dok im se ne skrati kao svabama 1945. Engleski lordovi su najveci krvnici na ovoj planeti I od njih se ne moze bolje ocekivati, a oni to I rade. Zbog toga cesto puta imaju osvetnicke teroristicke napalm.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.