Ambasador i ministarka: Saradnja SAD i Srbije u pravosuđu „veoma dobra“

Ostavite komentar


  1. jako je dobra. pa obavestavate o svemu americku ambasadu, kao da su vam oni pretpostavljeni. sramota. kakvce veze ima ambasada a merike i srpsko pravosudje.

  2. Sporost u sprovođenu ustavnih reformi i pritisak zvaničnika na sudije i tužioce jedne su od najvećih zamerki Evropske komisije na reformu pravosuđa u Srbiji.

  3. Dokle vise lazete ovu opljackanu Srbiju??Kakva vladavina prava. Ministarko gde zivis? Jadna si…

  4. Ministarki želim sve najbolje u trudnoći i da dobije zdravu, lepu i veselu bebu, ali i da što pre ode sa fuinkcije ministra pravde, s obzirom da joj nije dorasla ni po jednom osnovu.

  5. dobra je stvar sto USAID podrzava Sudve Republike Srbije sa 8 000 000 dolara , dok ti sudovi salju disidente u zatvorske ludnice > gde se sudi u odsustvu , gde se osudjeni ne pozva na sud , gde se neimenuje ni Advokat po slubenoj duznosti , pa Visi sud ponisti presudu kao Nezakonitu ,ali to nesprecava taj isti ,,sud ,, da ponovi Identicnu presudu ,samo sad sa Rezimski Podobnim Advokatom po slubenoj duznosti koji se mimo Advokatske etike izjasnjava ,, Optuzenog Treba slati u zatvorsku ludnicu ,, , taj rezimski Advokat propusta pravo na zalbu da presuda postane PRAVOSNAZNA . i sad me ova Rezimska Policija poternicom juri da me viziranog za ludnicu odvede u CZ !!! 4 Godine u Bekstvu od zatvorske Ludnice . >>> TO Su Sudovi koje podrzava Predsednik Tram donacijama >>> ZATO NE POIDRZAVAM REZIBOR Predsednika Trampa . je svojim donacijama ohrabruje i podrzava sudove sto postupaju Necovecno , Nema govora da Amerika stiti bilo kakva ljudska prava u Svetu . To je drzava koja je zaboravila na svoj USTAV i sve proklamovane vrednosti u Povelji Slobode # Dajte jos 20 000 000 dolara iz Amerike ovim korumpiranim sudovima da mogu da nastave da nas salju u zatvorske ludnice .! do skoro nisma shvatao sto niko u EVROPI ne voli Americku Vladu !!! sada shvatam !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.