Saobraćaj otežan i usporen zbog snega, izmenjen rad javnog prevoza

Ostavite komentar


  1. Po obicaju nijedna ulica nije ociscena. 40 autobusa na Kanarevom Brdu stoji i ne mogu da prodju. Opet ista prica da dok pada, sneg se ne cisti, a svako ko je bio u inostranstvu na skijanju zna kako izgleda kada se predje granica dok pada sneg. Kod nas se ne vidi put od snega, a preko granice sve cisto.

  2. Išao sam od blokova do ada mola i nazad, nisam video ni jedno vozilo za čišćenje niti brdašce sa strane kao znak da je prošlo.

  3. Lepo je da grad bude ociscen ali nije lepo da ulice koja ma ode gradski prevoz budu prijoritet drugog i trećeg reda. Npr Vojvida Stepa autobzs 33 se nije okretao na određenoj trasi već je moga doci samo do farmaceutskog fakulteta, pa ostali delovi grada Miljakovac, MMLug i td. Grane popadale po automobilima stoje niko ih ne sklanja pa sta da nas zadesi neka katastrofa šta bih onda stručnjaci uradili i organizovali. Možda bih skupljali zlatne zube.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.