„Ana Brnabić nema pravo nikome da kaže da je fašista“: Sagovornici Danasa o etiketiranju mladih aktivista

Ostavite komentar


  1. A vi u novinama imate pravo da razapinjete koga hocete….vidis zanimljiva praksa

  2. Огласиле се поштењачине који никога не вређају и све раде по закону.Благо нама са њима.Ко их није још упознао скупо ће платити њихово поштење.

  3. Režim u osnovi fašist
    ički,pokušava zmijsk
    u kožu da „navuče“n
    a one koji ih prepozn
    aju.Već vidjeno trides
    etih godina u nacisti
    čkoj Nemačkoj.

  4. AB je član stranke i MOŽE da izjavi i da radi ŠTA HOĆE …međutim, njena mišljenja NE VREDE NIŠTA, kako je rekao njen šef !!!

  5. Kako je nije sramota? Ocigledno je propustila lekcije i ne zna sta je fasizam, upravo ono sto ona radi i njen predsednik! Sve ce uraditi da zastite svoje pozicije, svoju imovinu da bi ostali na vlasti, samo sto je ovaj narod toliko glup i primitivan da to ne vidi. Ti neki mali svetli trenuci aktivista se guse,samo cekam da ih uhapse pa da ovu drzavu nazovemo pravim imenom. Inece mene je bilo sramota dok sam gledala samo deo konferencije za stapu koju je drzala ova spodoba? Gde je bila da sazove takvu konferenciju za stapu kada su stvarno zene stradale? Prestrasno! Dokle?

  6. Samo napred mladi, samo napred. Nisu vam ovi „funkcioneri“ ni do koliena ni po kom standardu.

  7. Fasizam na delu je bio juce u Skupstini,kada je elitni profesor izjavio da samo odabrani mogu da prepoznaju vizionarski put Vucica.Jesmo li to svedoci pojave nove rase,ili novog Hitlera?

  8. Prvo pitanje :
    Zar može osoba…koja ne razume ne samo Poslovnik.o.radu Parlamenta… već i ne razumevsnje Ustavnih institucija..da bude čak predložena pa i postavljena na.vrh funkcionisanja Države Srbije…ili je dovoljno da je
    izbor po volji predsednika države,
    Koji ne samo da ne razume Ustavne prinvcipe..već ih smatra apsolutno.sporednim u odnosu na sopstvenu voljiu ???

  9. Bice da su se mnogi iz vrha vlasti izgubili u moru etiketiranja u stilu „ko ce vise“, „ko ce jace“, „ko ce besramnije“, kritikuju sve koji nije uz njihove skute. Najgore od svega je to sto to rade svi iz vlasti a iz usta izlaze najpogrdnije reci bez razmisljanja o znacenju ili posledicama koje to moze da ostavi na slusaoce. Mnogo ste nisko pali gospodo pa se covek pita mozete li vi u opste da drugacije razbovarate, argumentovano, posteno, osim blata ne poznajete nista drugo u poslednje vreme. Cak vas ne interesuje ni sto ste totalno srozali ime poznatog Profesora G-din. Stojana Radenovica, ali to za ljude na vlasti nije ni vazno ni bitno a vama G-din. Profesore svaka cast na ovome ispitu ste pali. NAPREDNO. Ziveli

  10. Mislim da su komentari I suviše blagi.
    Fašizam se mora jače istrebljivati!!!
    Do poslednjeg!

  11. Bravo momci! Uz vas smo i mi penzioneri! Da smo bliže Beogradu,ili fa su nam penzije bolje, dolazili bi da šetamo i protestvujemo zajedno. Za bolje sutra naših mladih!

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.