„Premijerka ne zna šta je izborna tišina“: Sagovornici o optužbama Ane Brnabić da su Danas i Nova kršili pravila izveštavanja tokom predizborne ćutnje

Ostavite komentar


  1. Ona nije „premijerka“, već predsednica vlade. Da je kojim slučajem predsednica vlade Engleke, onda bi bila „premijerka“.

  2. A da je konačno tužite i da se suđenje prenese uživo na TV? Mogli bi da preduzmete neku akciju, majku mu! Vređa razum.

  3. Ana Brnabić svakim danom postaje sve bahatija i drskija. Ugleda se na svog šefa. Veliki uspeh za nju je da je uspela da ponekad sklopi celu prostoproširenu rečenicu.

  4. Sve ovo je tragikomične. Nazovi opozicija izlazi na ovako organizovane izbore i još se buni. Samo su mu dali legitimitet za ono što sledi i to je njihova odgovornost

  5. Jadan je i narod i država u kojoj jedna neobrazovana,nemoralna,pokvarena osoba,kakva je Ana Brnabić,ima takvu funkciju i u kojoj ona odlučuje o bilo čemu,sem o svome ličnom životu.Jadan i bedan je narod koji to dozvoljava.Ta osoba širi mržnju,nemoral i fašiizam.

  6. O radu medija reč treba da kaže žena u nacističkoj uniformi jer je ona jedina upoznata i obrazovana za tip informisanja koji Brnabićki odgovara.

  7. U subotu veče, uoči izbora, na Areni sport puštaju emisiju o našem sportu u kojoj, neki iz Bokserskog saveza zahvaljuje Vučiću na parama (verovatno njegovim) kojima je pomogao taj savez… sa sve sloganom „Srbija mora da pobedi“! Eto, sasvim slučajno se takva emisija pušta pred izbore. Primer kako se koriste mediji sa nacionalnom frekvencijom u predizbornoj noći.

  8. Izbori su jedini dan u zivotu svake budale kada se pita za nesto, i tad pogresi jbg.

  9. „Premijerka ne zna šta je izborna tišina“.
    Nije to jedino što ona ne zna ili se samo pravi. Ona je pogubljena, a izgubila je i sve kompase. Da je danas pitate odakle je došla, odgovorila bi da je došla sa Dedinja. A Stara Baška sa otoka Krka, je zaboravljena, ili je stigla demencija.

  10. Po ko zna koji put birotehnicarka po obrazovanju u inostranstvu Ana Brnabic pokazuje da ne primenjuje „Cutanje je zlato“ posto cesto napada po nalogu njenog sefa profesionalne televizije N1,Novu i list Danas bez ikakvog razloga ,koji zasluzuju samo pohvale jer profesionalno obavljaju svoj posao u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji.

  11. Ni ovo im nije pomoglo da se oglašavaju u izbornoj tišini kad niko nije.Nevredi neće ništa na silu.

  12. Kršili su predizbornu tišinu i te kako. U nedelju ujutru ulazim u apoteku „Janković“ za lek za dete, a pošto je bila gužva morao sam da čekam. Svakih 5 minuta sa razglasa se čula reklama „Srbija ne sme da stane“

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 10

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.