Ana Brnabić osudila pretnje upućene Aleksandru Vučiću

Ostavite komentar


  1. Madam, a gde su dva minuta snimka sa naplatne rampe? Jeste tad hitno uhapsili ubicu Babica?

  2. Ista prica se stalno ponavlja uvek kad je njegovo visocanstvo u corsokaku sa svojom uspesnom politikom ostanka na vlasti do poslednjeg Srbina.A na ovu individuu koja daje nebulozne izjave ne treba obracati paznju ni trositi reci.

  3. Ovog puta sam apsolutno saglasan sa ovim što je ONO Brnabić izjvila i osuđujem pretnje bilo kog tipa.
    Ipak mislim da čoveka koji je narod doveo do granice bede, ustrojio huliganstvo kao način ponašanja, poklonio Albancima deo teritorije Srbije za koji su moji pradedovi, dedovi, roditelji…krv prolivali, nije neko koga treba hvaliti i veličati.
    ONO neka misli šta hoće, ali mislim da za bednika i izdajnika je dug život – i isto toliko dug zatvor.

  4. osudi, ako je tako, ali osudi i nasilje nad ostalim građanima… Pa nije Srbija jedan čovak, aman…

  5. uhhh … sastav na temu „zasto vilom tita… znajte: tako nesto se ne pita“…

  6. Ko ce uplasiti Supermena koji je preziveo jedno 12 najavljenih atentata. A pri tome Vlada i premijerka nisu uspeli nikog od atentatora da uhvate ili lociraju. Znaci covek zivi u stalnoj opasnosti i opstaje. Cudo jedno, slazem se.

  7. Koje su ovo pretnje po redu do sada. Čovek ima profesionalno obezbeđenje. Vise smo ugroženi koji se tamo ulicom. Sad svi imaju obezbedjenje od opštinskih funkcionera do predsednika. I estradne zvezde vidim prate

  8. Vucic dokle god bude ispunjavao zahteve zapada i izdaju Kosova i Metohije,Republike Srpske nece dlaka sa glave da mu fali.

  9. Radite nešto i za državu!

    Pretnje na predsednika je za svaku osudu, i time treba da se pozabave nadležni organi, a ne njegovi poltroni, klimoglavci i uvlakaći. Umesto da se bave funkcijom koju im je dodelio vođa, oni prate šta radi i kaže on i ponavljaju to kao papagaji. Njihovom hvalisanju u štampi i TV nema kraja umesto da poboljšaju stanje u zemlji. Naime, 800.000 naši sugrađani ili 12,1% stanovništva je u totalnom siromaštvu, a 25% stanovništva je na ivici siromaštva, a po lažima političara, maltene smo najbolji u Evropi, a stvarno smo u grupi Albanije, Makedonije i BiH.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.