Ana Lalić: Moje pisanje potvrđuje sve više zaraženih medicinara u Srbiji

Nastavljaju se napadi prorežimskih medija na novinarku portala Nova.rs

Ostavite komentar


  1. Možda su naši lekari proširili virus korona na ostalo medicinsko osoblje u celom svetu? Sve je moguće! Da vidimo jednu stvar. Da li je u KCV više zaraženih nego u ostalim kliničkim centrima? Ako jeste, možda je Ana u pravu, ako nije, Ana laže. A ovakve zaključke „progutaju“ samo antibotovi i Danasovi novinari. Videćemo da li je isti slučaj sa administratorima!

    1. Da li to otkrovenje o kojem ti pricas menja tezinu problema o kojem je pisano? Ja verujem da je situacija losa sirom Srbije i u mnogim zdr.centrima primarne, sekundarne i tercijalne zastite. To je problem. KCV je samo vrh ledenog brega.

  2. Da je pisanje Ane Lalić istinito, svi zdravstveni radnici u KBC Vojvodina već bi bili zaraženi.

  3. Zarazenost medicinskog osoblja u celom svetu od korone virusa je evidentne, jer je njihova profesija u vreme pandemije prakticno najugrozenija, pa bi Ana mogla da nas izvesti o stanju zastite iz nekih bolnica van Srbije, jer valjda i tamo ima svoje „sigurne izvore informacija“.

  4. Sta je najtragicnije u ovom, kao i u svim slicnim slucajevima? To, sto svaka budala insistira na ispravnosti i tacnosti svojih idiotluka. Retko, ili nikada, cete sresti coveka koji ce reci; pogresio sam, bio sam u zabludi?! Insistiranje na gluposti je ovde pravi dokaz velike pameti?!

  5. Sve više zaraženih zdravstvenih radnika je rezultat njihovog svakodnevnog kontakta sa obolelim osobama, a da su njeni navodi tačni, do sada bi apsolutno svi medicinari bili zaraženi.

  6. Da, poštovana Ana i ja se osećam kao u izokrenutoj stvarnosti : ono što jeste i postoji za režim i sluge ne postoji.
    Apsurd je da tabloidi dokazuju tuđe lažne vesti.Ko o čemu …

    1. Jeste, ljuta sam na Reuters jer ne govore istinu. Plaćeni su od strane vlasti da daju lažnu sliku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.