Analitičar: Vučić bi sutra mogao da okonča spor sa Kosovom

Ostavite komentar


  1. Priznati Kosovo je velizdaja. Vucica ne gotivim ali ne mogu no druge sa ovim stavovima.

  2. Mogao bi i Bajden da digne ruke od ukrajne i da tako ne isprovocira neki buduci rat.

  3. Kurti bi sutra mogao da okonča spor sa Srbijom.
    Ukoliko mobilise snage za povlacenje odluke o nezavisnosti Kosova.
    Nije tesko biti analiticar

  4. Nisam nikad bio za vucica.Ali izgleda da zapadu ne odgovaraju jake vlasti na balkanu.A mi srbi kad to provalimo onda iz inata glasamo za tog za koga nikad nebismo

  5. Jedino ako albanci dosljaci polako napuste prostor koji nikad nije bijo njihov, a starosedeoci progovore da nikad bolje nisu ziveli nego u Srbiji sami stave tacku na ludilo rukovodstva i priznaju integritet Srbije…

  6. …da li je potrebno mobilisati Texas za samostalnost I nezavisnost…polako mislim da je broj Meksikanaca u Kaliforniji presao 50% … svest o nezavisnosti ce doci, do tada ih mozete angazovati u vojsci…polako

  7. Kad ste zadnji put culi od predsednika da se pozvao na rezoluciju 1244?Nece da je pominje jer navikava narod da KiM nije nikad bilo Srbija.Tuga od morala

  8. A koliko shvatam i Kosovo bi moglo sve da okonča da ne insistiraju toliko na nezavisnosti. Jedini razlog za te je da se ujedine sa Albanijom. Stvari su jednostavne ako se pogledaju iz svih uglova.

  9. „Spor“.
    To nije spor, to je identitetsko pitanje za apsolutnu većinu građana Republike Srbije. Naravno da Vučić ne može rešiti identitetsko pitanje, taj čovek ne može rešiti ni pitanje otvorenog prisustva kriminalnih elemenata u svom okruženju. Ali ne mogu ga rešiti ni strani analitičari. A što se normalizacije stanja na terenu tiče, to su tehničke stvari koje bi de lako rešile kada bi se shvatilo da Srbija nikada neće priznati nezavisnost dela svoje teritorije pod prisilom ili pritiskom.

  10. Bolje bi ovom analitičaru bilo da urazumi Aljbina Kurtija koji bi sutra mogao da okonča spor sa Srbijom.Da poštuje sve ono što je potpisano i dogovoreno u Briselu.

  11. Otići će i Vučić i Kurti. Srbi ostaju, kako inače stoje već 7529 god. Zašto Englezi ne priznaju Irsku, Kinezi Tajvan, Šoanci Kataloniju, Amerikanci Teksas., Turci Kurde…..evo u Rusi Krim ( jer je oduvk bio njihov.) Ne priznajemo ni mi to što su priznali Angosaksonci.

  12. Kosovo nema pravo da prizna niko u ime Srba jer je ono dusevna i stvarna kolikevka Srba. Nikad nece biti priznato dok postoji jedan Srbin u svijetu. Zapad to nikako ne shvata. Nije problem Vucic.

  13. Iz Kragujevca sam Sumadinac,drug mi je monah u Decanima,samo njega imam dole!Mislim da ljudi rodom da Kim malo razmisljaju o dedovini.A Kosovo ce vam sutra doci tu ispred kuce! Bolje da se opametimo na vreme!

  14. Pod hitno priznati nezavisnost i teritorijalni integritet. Kalifornije i Teksasa.

  15. Kako kaze Bora Corba:Na zapadu nista novo….
    Oni ko papagaji vrte istu pricu. Nikad nece priznati da su oni problem ovog sveta i nece prihvatiti da i drugi imaju prava da na svoje misljenje i svoj zivot.

  16. To je jedna opcija, ali mnogo realnija i postenija opcija je da USA i Eu opozovu priznanje.

  17. Svakom je jasno da je tiranin na sebe preuzeo mnogo toga zarad podrske zapada. E sad vreme mu curi, narod ga prozreo, a zapad trazi da tiranin is puni data obecanja.

  18. Kosovo je Srbija i kraj price,dosta je vise zapadnjackih filozofiranja,koji se prave da su najpametniji!

  19. U pravu je ovaj analiticar, moze Vucic sutra da prizna Kosovo i da zavrsi karijeru. Onda je jasno zasto ga ne priznaje.

  20. Srbija nema nikakve potrebe da prizna tkz. Kosovo. Srbija je međunarodno priznata država, članica UN. Srbija Kod9vu treba fa ponudi model koji Lajčak i Eskobar sada nude tkz.Kosovu oko Zajednice Srpskih Opština.

  21. Nije neće nego ne sme. Razlika je ogromna. Kako ne kapirate da Kosovo ne damo. A ovaj bi ga dao bud zašto, al ne sme.

  22. REPUBLIKA KOSOVA JE VEC 23 GODINE NEZAVISNA DRDZAVA SRBIJA NE SME KORAK DA NAPRAVI TAMO TO JE DRZHAVA KOSOVARA

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.