Anđusu pritvor od 30 dana

Ostavite komentar


  1. Iznuda je ozbiljna stvar,prema tome i pritvor do okoncanja istrage.

  2. Gledao sam njegove emisije i nije mi bilo jasno sta taj covek u stvari hoce, jos kad mu je gost bio onaj Mirkovic.Mislim da je u sustini samo precenio sebe i da je malo pobrkao loncice, jer ne mozes u isto vreme biti prijatelj Terzicu,Vucicu,Kokezi,Panticu,Vazuri….Ja jedva da imam 4 i slovima cetiri prijatelja,a on bi ih usvakoj emisiji nabrojao po 10 najmanje.Koliko god sam se osecao inferiorno tada osecam se superiorno sada jer vise vrede ova moja 4 obicna nego onih njegovih 40 neobicnih.Dejane,Dejane,izgleda da si verovao u bajke a posebno u Ivicu i Maricu.

  3. Nesto tu ne stima… niti je Anjus nabildovani reketas niti ima ekipu iza sebe… na koju foru on moze nekog da reketira? Meni ovo izgleda kao namestaljka u kojoj tip koji ima obavezu da isplati Andjusa koristi guzvu i svadju Andjusa sa diktatorom da se resi starih dugova.

  4. Da je Ađus znao da će imati obezbeđen besplatno letovanje u CZ onda mu ne bi palo na pamet da iznuđuje pare.

  5. Spadam među one koji su smatrali da je sve oko Anđusa jeftina nameštaljka. Međutim, tako više ne mislim pošto sam video snimak na kome je prikazano kako Anđus 30.000 evra zaista broji. Koji je i kakav to čovek koji hladnokrvno na sred ulice prima toliki novac?

  6. …pa tek kad vidimo snimak sigurno je namestaljka, kakva infatilna rezija, covek ceka sa kovertom, najvecim na svetu – da ne bude zabune kako ga nije primio. I po oprobanoj matrici, snimak – dokaz se odmah pojavljuje u dobro obavestenim " nezavisnim" medijima. Bljak. Napred Andjuse.

  7. Sramno je da novinar iznudi novac radi prestanka medijske kampanje protiv određnog lica. Umesto, da shodno novinarskoj etici, javnost bude obaveštena tačno, pošteno i sa potpunom informacijom došlo se do ovakve situacije. Neka državni organi sprovedu postupak a krivac neka odgovara za svoje postupku.

  8. Zeznuo se, umislio da od tuđeg rada uživa i to na najpodliji način ucenjivanjem. Robija da bude primerena takvim da drugim potencijalnim ucenjivačima tako nešto ne padne na pamet.

  9. Iznuda i reketiranje su naj ne ljudskije stvarti u bilo kom sloju drustva…Andjusa treba naj strozije osuditi te zbog uzasnog kriminalnog cina,tako dati na znanje svima koji zloupotrebljuju polozaj i rede slicne kriminalne radnje

  10. To Stevanovicu, sada mozemo ocekivati plucnu emboliju i otkaz srca. Stevanovicu, vi naprednjaci na celu sa Vucicem ste nevidjeni skotovi kada radite ovakve namestaljke ljudima!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.