Andreas Šider za Danas: Vučić da odluči da li hoće uz EU ili Rusiju

Razgovor sa glavnim kandidatom Socijaldemokratske partije Austrije (SPÖ) na izborima za Evropski parlament i posmatrač na decembarskim izborima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. А ЕУ би такође могла да се изјасни око признања Косова. Не можемо да будемо партнери ако нам уврћете руку.

  2. Srbi u Austriji ogromnom vecinom imaju funkcionalne mozgove te sigurno nece glasati za Sidera i omoguciti mu da i dalje vodi srbofobnu politiku u evropskim institucijama.

  3. Mislim da narod treba da odluči i mislim da je odgovor Rusija. E sada je pitanje da li hoćemo da lažemo sebe i da li smo roblje.

  4. Vama je relevantan Šider a u njegovoj zemlji mu se sudi za korupciju.

  5. Samo mu vi i dalje šaljite milione evra donacija, on će to znati da ceni.

  6. @Sima, a otkuda vi znate sta narod misli? A sto se roblja tice, pa iskreno bilo zapad bilo istok bicemo roblje i odavno smo na tom putu samo razlicitim stazama. Ziveli

  7. Smešni su ovi stranci koji posle 12 godina i dalje ne razumeju, ili se prave da ne razumeju, da Vučića isključivo zanima vlast i da će zbog vlasti sve da uradi. Posle vlasti je puno praznih mesta pa tek onda dolaze Rusija i EU.

  8. „Vučić da odluči da li hoće uz EU ili Rusiju..“
    – Odlučio je on to odavno, još u junu 2012. I od tada, po ugledu na DOS, kupuje vreme zamajavanjem neukih i naivnih bajkama o Kosmetu i o ulasku u EU.

  9. Vučić nikada ne može da se samostalno odluči za nešto- dok ga neka od velikih sila ne natera ili dok od nekoga mazne gomilu para. Za pare se lakše odlučuje- čak i da proda Srbiju bilo kome! Osim toga on uporno želi da imitira Josipa Broza-Tita koji je često sedeo na dve stolice. A ovaj, koji mu nije ni do kolena, želeo bi da sedi na 4 stolice- na rusku, kinesku, američku i stolicu EU. Misleći za sebe da je -pupak sveta! A ustvari je odavno slučaj za psihijatriju!

  10. Baš ćeš ti da nas opredeljuješ. Ne mogu da shvatim šta neke osobe koje su pritom i nevažne dozvoljavaju sebi, a posebno zašto im se daje prostor u medijima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.