Andrej Vučić: Ahilova peta predsednika

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Sasvim prirodno je da će braniti svog brata od konstantnih laži. Sve se svodi na rekla-kazala, bez ikakvih dokaza.

  2. Budimo realni, nije vazno da li podrzavamo ili ne Aleksandra Vucica, svako od nas bi isto reagovao da mu je brat ili sestra u pitanju!

  3. Mislim da je svakom coveku bitna porodica i da bi za brata ili sestru uradio sve!

  4. Sta god ko mislio o braci Vucic, mora priznati da su pravi primer kako se brani porodica!

  5. Naravno da je Ahilova peta. Ne znam sta je tu cudno sto neko brani svog brata ili mu pomaze u nekim situacijama.

    1. Ej, ti si na pogresnom mestu! Ovde se pise ‘naravno da je precedniku porodica najbitnija, to je normalno’.

    2. I roboti ponekad znaju da pogreše, pa se tako i ova tipično naprdnjački besmislena floskulica našla u pogrešnom registru.

  6. Ne proverene i neistinite priče.Zar novonar ne treba da piše samo činjenice,a ne da priča kao ogovarača.“Priča se ….“

  7. Možda to misle žuti, pa udaraju, ali ne shvataju da tu ništa nema i da neće ništa naći što bi im moglo pomoći da se ponovo dokopaju vlasti.

  8. Bio on poznat ili ne javnosti, policija ili bilo ko drugi nema prava da prebija nekog. Za to treba da odgovara a ne da bude oslobođen. A ne mogu da verujem da od toliko policajaca niko nikad nije video Andriju Vučića i da ne zna kako izgleda.

  9. Miloš, Jovana, Valentina, Milutin, Mirko, Zuca… Botovi?!? Tj. Privatno preduzece. Zasto objavljujete komentare botova, kad bukvalno SVI u Srbiji znaju kako funkcionise to privatno preduzece. Evo, ja znam da oni nemaju svoje misljenje, vec im u preduzecu daju sablon, po kome kucaju komentare. To znam Ja, znate Vi u redakciji, a znaju i oni tj. botovi. E sad. Cemu foliranje? Barem Vi iz Danasa nas postedite idiotskih komentara, koji su uzgred placeni novcem poreskih obveznika. Hvala lepo!

    1. U pravu ste, mnogima to smeta i nije jasno. Dešava se, čak često, da nešto prokomentarišem, zaista nikada vulgarno i trudeći se da bude artikulisano, ali mi ne puste komentar a vidim na istom mestu brdo botova, vulgarnih, nekulturnih, drskih i sve najgore. Čitam redovno DANAS jer su, rekao bih, i definitivno, jedini slobodan medij, ali,i definitivno mi nije jasno zašto puštaju tolike botove a neke od normalnih komentara, ne.

    1. Cena onoga ko je na visokoj funkciji jeste da nema pravo da brani nikoga pa i svoju porodicu, ako oni krše zakone ove države.

  10. Mora da je opozicija pisala ovaj tekst, ništa nije tačno! Ali da će uvek da brani brata, to hoće i normalno je!

  11. Da sam ja predsednica, cekam jos taj dan, i moj brat bi bio zavijen velom magle, da znate. Pa vi sad birajte mene.

  12. I Toma Fila nije branio svakoga, iako je advokat i brani svakoga. Botovi, pištete u komentarima da je normalno da neko brani svoje… Ej, Srbijo! Da li je normalno da gaziš sve zakone (pošto ne smeš da utičeš na rad pravosuđa) i da opravdavaš nasilje i društvo sa kriminalcima? Braniš od napada, a nisu te napali fotografi na javnoj manifestaciji koji su te ulovili da si u društvu poznatih domaćina, niti oni koji imaju dokaze da je firma osnovana batinom ličnom kartom. Užas!

  13. Predsednik države je javna funkcija. Onaj ko je na toj funkciji ne može da stavlja nikoga iznad zakona, ne sme, jer je u protivnom prevarant i licemer.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.