Andrej Vučić na suđenju vređao advokata Božu Prelevića: Šta je sve i zašto rekao?

Ostavite komentar


  1. Nadam se da su sve navedene uvrede zapisnički protoklisane i da će kolega Prelević adekvatno reagovati podnošenjem privatne krivične tužbe zbog uvrede.

  2. Boža Prele već dugo poznat kao jedan od najpostenijih i najstrucnijih analitičara u Srbiji,…
    Nije jasno,zašto ga ne voli ni pozicija ni opozicija.Mozda on zna odgovor!?!

  3. U istoj kuci su vaspitani pa sta ste ocekivali. Slice kao jaje jajetu po ponasanju, samo sto ovaj drugi ne izgovara ali isto misli.

  4. Zastrasujuce. Sudija nije smeo da dise. Ovakvo ponasanje na sudu nismo imali nikad i nigde a da se ne izrekne kazna ili ne pozove obezbedjenje i prekine.
    Kako li se tek ponasa van sudnice…

  5. Какве кабадахије.Шта ће јадни кад их отерамо са власти.Дал ће и онда овако да се понашају.Култура им је нула.Све то у ћорку на преваспитавање.

  6. Koja država, koja ugledna familija? Ovog kad su tukli žandari bio je manji od makovog zrna. Nisam ni za kakvo nasilje, ali se iskreno nadam da uo dolazi repriza onoga što mu se tada desilo……i njemu čitavoj njihovoj bulumenti. Pozdrav iz Vojvodine

  7. Čemu ljutnja,pa narod najbolje zna da je on službenik u NBS, sa radnim vrenenom od 8 do 4.

  8. BOŽO SAMO NAPRED POOBEDICEMO KLEPTOKRATSKI FAŠIZAM PREDVOĐEN SNS (SrbijaNašaStvar=SrbijaCozaNostra)

  9. Reštke, kugla oko noge, rudnik, pa tako desetak godina… Uskoro, nadam se.. Ničija do zore nije dogorela.

  10. Poštovani,
    Samo jedan dokaz više da smo u prokletoj avliji, da kadija te tuži kadija ti sudi, da je vreme za bunu pritiv dahija.Biće ono Karađorđevo “ Eto mene, eto vas, rat Turcima (sadašnjim vladaocima i zulumćarima Srbije).

  11. Braća Vučić su mišljenja da je Srbija njihova privatna država! Ovo je najgori, najjadniji, najbedniji, i najteži period u istoriji srpskog naroda, Srbije, i ostalih njenih građana. Nevolja je što preko 50% njih to želi! Sramota je koliko bednih poslušnika, podaničkog mentaliteta, bez obraza, i zdravog razuma imaju…

  12. Braća Dalton terorišu
    Srbiju i
    što se čudi
    te jer su sve „uzeli pod svoje“i tužilaštvo
    i sudstvo i policiju i vojsku i sve instituci
    je i niko im ne može
    ništa.17/12 je „obraču
    na“kod OK Korala.Ka
    d čovek čuje kako se
    siledžija ponašao u sudu,shvati koja je o
    vo vukojebima od drž
    ave.

  13. Peleviću,ti si pametan čovek,zar ti nije jasno da je ovo dinastija a ne država.Pa čoveče oni se izrugavaju sa svima nama,ali to je odraz narodne volje,koju su znalački pretvorili u svoju dobit i na našu štetu.Nisam bot i vi tražite budalaštinu
    a botove puštate na ove stranice.

  14. Treba probuditi ljude koji ne idu da glasaju. Samo oni mogu da promene Srbiju. Sekta „braća Vučić i penzioneri“ ne daje Srbiji da se razvija.

  15. Nije mi jasno zašto to sve Nije snimljeno na telefon,postavite na društvene mreže da javnost vidi i čuje,ovako slaba valjda!

  16. Kako će proći na sudu običan, nesrećan i oštećen građanin Srbije, kad advokat kao tuženi, ne može da iznese svoje dokaze? Sud se ponaša kao vrana.

  17. Doce on opet kod tog sudije ali mislim da tada nece biti sns na vlasti pa ce mo ga cuti onda!

  18. SVI RAZMISLJAJU KAKO DA PROMENE SVET OKO SEBE…NIKO NE RAZMISLJA KAKO DA PROMENI SAM SEBE…

  19. Kad se nema aegumenata prelazi se na liĉno vređanje i galamu. To je mantra oba brata. Ko je oĉekivao da sudija drugačije postupi ili je naivan ili nije svestan gde živi.

  20. Neverovatno je to što se ovaj način vladanja, poznat od turskih vremena u okupiranoj Srbiji, ponavlja danas u toj istoj Srbiji. Ovog puta uz podršku Pinkom, Informerom, Hepijem… zablesavljenog naroda.

  21. Samo hrabro, taj bandit je glavni reketaš i uterivač straha svim naprednjacima. Bio sam na jednom takvom sastanku. Očigledno da je sve tačno kad ga takva panika hvata. Srbija mora naći način da se obračuna sa organizovanim kriminalom i da se svim zločincima sudi u zemlji. Meni je sad sve jasno, a nisam u to verovao, kao i nekim mojim prijateljima.

  22. Turci su vladali 500 god. zahvaljujući pojedinim poltronima to zna i nas vladar pa polazi od toga da ce i njegov sns vladati toliko.

  23. Gospodine Preleviću!
    Vi se borite za slobodu mišljenja i govora. Ako ste iskreni borac za ta načela, onda mora da budete spremni i prihvatiti ovako ponašanje kada ste u pitanju i vi. Niste vi popili pamet celog sveta. Ako vi možete iznositi javno laži i klevete, još kao advokat, zašto je zabranjeno osobi o kojoj ste govorili da tako isto postupi?
    Da niste stranački opredeljeni, to ne znači da za neku političku stranku ne radite.
    Takvi su najgori „neopredeljeni i prikriveni“ aktivisti političkih stranaka.

  24. Ви сте их својом неспособношћу и похлепом довели на власт.

  25. Ne razumem sta je ovde cudno? Pa svi znamo da se ‘kompanija’ na celu uvukla u sve sto im donosi zaradu,ne postoji upravni odbor u kome im se ne spominje ime,o klanovima (i ovim i onim) nema potrebe ni govoriti kada ih oni vode itd….Sve vec to narod zna,samo sto kao i svaka poslusna ovca ne sme da bekne dok ‘ovan predvodnik’ ne zaklepece zvoncetom…

  26. Ima u psiholigiji termin za to ponašanje, kad nemaš argumente napadaš ličnost onog ko je izneo činjkenice. Nije sila i moć ali je totrenutno praksa sns i srs. Kamo sreće da ih nema.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 9

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.