Ante Tomić o hapšenju Sergeja Trifunovića: Kao građanin Hrvatske osećam se besno i osramoćeno

Ostavite komentar


  1. Ovo čisto da ne bude da se baš niko od hrvatske kulturne elite nije oglasio oko Trifunovića. Realno j..e se Hrvatima što hapse Srbe, pa čak i srpske autošoviniste.

  2. Članak zakona o napadu i uvredi sluzbene osobe postoji u svakom kaznenom zakoniku. Što se ovaj čudi?

  3. Nekad su se sprdali po Splitu sa ovakvima, a sad su kvazi intelektualci i elita. Danas svako ima prostor u medijima a to baš i nije dobro!

  4. Prvo ga je pljuvao, sad ga brani, tipicno za Tomica zvana Kanta-Kofa.
    Svako Ko je cuo doticnog u intervjuima, sa pravom se pita da li one tekstove on samo potpisuje ili ih stvarno pise?!

  5. Sve je to Trifunović zaslužio. Jedino nije zaslužio besplatan prijevoz od Bajakova do Splita. Nije zaslužio ni uvjetnu kaznu, nego bar 15 dana zatvora.
    JEDINO što NIJE ZASLUŽIO je hrvatsko državljanstvo koje se sprema zatražiti.
    Neka ga kod vas u rodnoj mu Srbiji pa neka vas „uveseljava“. Može povesti i Antu kantu Tomića

  6. Za vreme Titoista komunista nije se smelo reći ništa protiv ustaša,a da se ne osude i četnici ničim izazvani..Tako sada srpski autošovinisti, posle glasnog ćutanja u slučaju Sergeja Trifunovića, osudiše postuk Hrvatske, ali su to morali izjednačiti sa slučajom Severine, koja je samo zadržana 40 minuta na granici i nije u marici transportovana 600 km na drugi kraj Srbije (do Pirota naprimer), nije pritvorena , novčano kažnjena, niti joj je zabranjen ulazak i boravak u Srbiji..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.