Antić: Obrisani snimci sa kamera iz kasarne

* Sutradan pošto smo podneli prijavu tužilaštvu, poslali su vojnu policiju u kasarnu da razgovara sa svedocima. Nije nam jasno kako su došli do njihovih imena jer ih je imalo samo tužilaštvo
Predsednik vojnog sindikata Srbije o krivičnoj prijavi protiv brigadnog generala i potpukovnika zbog izdavanja strelišta kriminalcima

Ostavite komentar


  1. Zoran Djordjevic sadasnji ministar odbrane a nekadasnji drzavni sekretar ucestvovao je i pokrivao sve kriminalne radnje u Ministarstvu odbrane zato ga je i Vucic postavio na mesto ministra odbrane. Kriminalci bez dana radnog staza opljackali su vojni budzet i napunili svoje dzepove uz pomoc nekoliko generala poltrona.

  2. Nije nama kriv spoljni Faktor, nego ljudi kao taj ministar i njegovi generali. Takvi kao vi u srecna vremena bi samo mogla da prodju pored ministarstva odbrane. Podrska ovom hrabrom coveku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.