Antić: Predsednik nema ovlašćenja da diže plate

Predstavnici Vojnog sindikata skeptični spram najava o drastičnom povećanju zarada

Ostavite komentar


  1. Pa to ovlascenje nema ni jedan funkcioner, ni ministar, ni premijer, a kamo li predsednik. To zamazivanje ociju ima samo kod nas. Time se u normalnim zemljama bave institucije, koje samo saopstavaju koliko je povecanje, ili pad, a ne predsednik da odredjuje kolika ce plata u zemlji da bude.

  2. Ako dodje do povecanja plata u vojsci onda bi bio visoko moralan čin da ovaj "sindikalac" podnese ostavku!

  3. Kao glavno komanduci u vojsci on moze sve da uradi u vezi vojske,a kai diktator prema svom narodu isto tako sve moze da obeca ,a dali ce ispuniti eeee to je druga stvar stvar diktatora .

  4. Izjave nisu namenjene ljudima koji rade u sektoru bezbednosti. Na osnovu dosadašnjih laznih obećanja i nikakvih rezultata u vodjenju države, predsednik Srbije i ministar vojni znaju da im zaposleni u Vojsci Srbije i Ministarstvu odbrane, ne veruju. Postali su brojno beznačajni na izborima. Ovakve izjave su namenjene građanima koji gledaju PINK, HEPI, RTV, Studio B i čitaju Informer, Večernje novosti, Blic , dnevni telegraf, Alo a odskoro i Kurir. One su glasačima dokaz danočnog, vrednog rada punog raznih rizika po zivot predsednika svega u Srbiji. Žalosno i jadno uz pitanje koliko ćemo izdržati?

  5. Vučić je vrhovni komandant samo u slučaju rata, prema tome činjenica je da diktator Vučić se u sve meša, a da laže ovaj narod tu je broj 1, i treba da nas laže kad smo glupi. SVAKA ČAST ANTIĆU, MALO JE ONIH KOJI SNEJU DA SE SUPROSTAVE OVOM DIKTATORU

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.