Antić: Vlast šalje poruku neistomišljenicima

Kapetan Vojske Srbije koji je uhapšen nakon sukoba sa aktivistima SNS-a pušten na slobodu posle saslušanja u tužilaštvu

Ostavite komentar


  1. Da se ja pitam ( a dobro je da se ne pitam ) ja bih kapetana Vuksica unapredio. On je covek morao da reaguje kako je reagovao u odbranu od bahatih i nasrtljivih ujedno i nevaspitanih naprednjackih „skojevaca“. Ko im daje za pravo da maltretiraju gradjane u njihovim stanovima i da remete njihov mir. To su naucili od radikalske-naprednjacke olosi posto su i sami postali deo takvog radikalno-naprednog manira ponasanja. Otpor mora biti zesci i da se da do znanja Vucicevim junosama da ih se gradjani ne plase jer ovo nije ni 1941. a ni 1945. godina, kada su neki drugi isli sa spiskovima stanara od vrata do vrata. Ovo sto je gospodin kapetan Vuksic uradio jeste upravo to OTPOR prema bahatim i nevaspitanim „skojevcima“ SNS-a.Bravo za kapetana Vuksica, svi treba da se okrenemo i da im pokazemo sta mislimo o njima, tek tada ce olos ustuknuti.

  2. Bravo za kapetana da imaju imalo postenja zaustavili bi to dosadjivanje gradjanima bolje neka uvedu corave kutije ima zaista toliko dosadnih i navalentnih da ce vam lupati na vrata i dosadivati dok ne otvorite a onda i insistirati da im kazete za koga glasate nedopustivo,a ministar nabija kapetanu na nos da ga je drzava skolovala nije drzava nego otac i majka i drugi gradjani kao sto su i njega i druge ministre a da li je ministar zaradio neki dinar van budzeta da je doneo nesto u budzet nisam siguran

  3. Nikada nije bilo ovako i vakav bezobrazluk.Iako sam trenutno neopredeljen ali ovakvim nastupom me dovode do inata da ne glasam upravo za njih.Uoči zadnjih izbora su me kontaktirali dvaput u toku dana da li sam izašao na izbore i glasao.Imam člansku kartu SNS ali ovo je ludnica.Presednik države i presednik svih građana „Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd“nalazi se prvi na listi prof. dr Zoran Radojičić vrsan doktor koji daje legimitet kome medicini ili ovim šarlatanima kao što su Siniša mali itd…I za koga sada glasamo za Aleksandra Vučića koji je presednik svih građana ili za „AV-državu“Ja bi glasao za Srbiju i Beograd ali ovaj AV je u svakoj čorbi biber pa se trenutno bojim da se ne…. Zamislite izbor za patrijarha i slogan“Aleksandar Vučić-Zato što volim pravoslavlje“ ???

  4. Koliko prominentnih clanova SNSa zna da da Gavrilo Princip, nije mogao da bude osudjen na smrtnu kaznu jer nije bio punoletan. Takav je bio zakon I taj zakon je bio ispostovan. Da li treba da prodje jos 100 ili 200 godina da mi pocnemo da razmisljamo o tome. Ili da nam vladaju zivotinje umesto zakona..

  5. Zasto je pred ove izbore omoguceno tzv. upravnicima zgrada da prikupljaju JMBG vlasnika stanova i gde pise u koju svrhu to rade… nigde. Kome se predaju te informacije? Kako ce se cuvati, u komodi ispod TV-a? Po smeni upravnika kako se vrsi primopredaja? Ako su stvarno ovlasceni, pa sto im poreska ne da trazene podatke?
    E to se zove zloupotreba baze podataka pred izbore, a zbog izbora!!!

  6. Bio mi je staresina. Castan je i posten covek. A Nebojsu Stefanovica sa razlogom zovu Nesa Slina.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.