AP: Ogromna ostrva otpada plutaju rekama Balkana

Ostavite komentar


  1. Za sav taj otpad krivi su „Ovi sa Zapada“!
    Sve to od plastike i sve te „bele tehnike“ i uopšte sve hemijske drangulije opasne po ljude ,biljke i životinje poreklom su sa tog“trulog“ Zapada. Kad bi mi sami došli na ideju da pravimo flaše od plastike, plinske rešoe, otrove za korov i još puno toga i takvoga! Nikad. Da zapadnjaci to nisu smislili mi sad ne bi bacali, u naše reke i potoke, na naše njive i voćnjake na naše ulice i puteve svo to opasno smeće poreklom sa Zapada.. Namerno su oni to uradili, nisu znali kako drugačije da nam naude.
    Bacali smo mi i ranije, ihaha, ali nama orginalno naše smeće nije pravilo probleme. Ti „zlikovci“ sa Zapada nas upropastiše.

    1. Skinite se onda sa ZLIKOVACKOG INTERNETA i MOBILNE TELEFONIJE !!! A uzto…. SRBIJA uporno upire prst krivice na ONE TAMO !!! Ha Ha Ha…. treba svima da buje jasno da covek koji nesto hoce da promeni PRVO MORA KOD SEBE DA POCNE !

  2. U Tihom okeanu postoji ovakvo plivajuće ostrvo od plastike veličine Francuske. Japan je napravio specijilozvane brodove za sakupljanje ovog otpada, koji prerađuju u gorivo. Problem je što su otrovni ostaci plastike već nađeni u živim bićima u Marijanskom tesnacu na dubini od 11 km.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.