AP o vojnoj paradi u Nišu: Pokazivanje sile usred tenzija s Kosovom

Ostavite komentar


  1. Нека је показала силу! Без силе нема државе, поготову Србије! Многи демони се уротили против нас! Прете на одасвуд! Морамо да се бранимо!

    1. Brate kao da si citirao Napoleona!

      Tako je i Sloba pokazivao silu i onda završi u dvorištu ispod trešnje ../

      1. Mile, brate, Amerikanci ne pokazuju silu? Kome sad smetamo? Kad Rosu pokazuje silu, Danas ćuti. Ako si tad rekao reč protiv toga, evo izvinjavam ti se za komentar.

        1. Nisam ništa za Rosu rekao jel me iskreno ne zanimaju.

          Srbija nije Amerika, a ni Kosovo. Ne treba da se ponaša kao ni jedni ni drugi.

          Popričajte sa nekim aktivnim oficirima pa ako se osecaju moćno kako ih predstavlja ova parada onda se ja izvinjavam.

      2. У Политици сам прошле године прочитао вест да смо од Аустрије добили двогледе за ноћно осматрање, као ПОКЛОН. Не дао Бог да ми поново кренемо у неки рат, јер се бојим да овде не би остао камен на камену.

      3. Protiv regionalnih protivnika, u konvencionalnom ratu, da, ali šta ćemo sa nekonvencionalnim ratovanjem od strane NATO država koje bi odmah intervenisale sa dronovima,bespilotnim letelicama, avijacijom 5.generacije??? A da zaboravio sam, pa Rusija bi priskočila u pomoć. (kako da ne!)

    2. E pa protiv demona ne idu tenkovi i pesadija, nego beli luka i glogov kolac, te eventualno neka fatva od Amfilohija.

    3. Koju silu je srbija pokazala?
      Pa sve ono što je bilo na jučerašnjoj paradi, je odavno za otpad

  2. Srbija ne demonstrira silu nego borbenu gotovost i spremnost da odgovori na sve izazove i na odbranu naše zemlje.

  3. Kad se zapuca, kao i obično, ginuće rezervisti.
    Ovi manekeni će prvi da zbrišu.

  4. Kome mi pokazujemo silu?Ko se nas plasi?Sve ratove smo izgubili od 1991.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.