AP: Srbija prva u Evropi počela da vakciniše izbeglice i migrante

Ostavite komentar


  1. Ovo sto nas napadaju u vezi EU da ne zelimo da udjemo to govore iz ljubomore zbog nasih uspeha u vakcinisanju i kako smo se snasli u vezi vakcina. Ko bi rekao da i izmedju drzava postoji ljubomora . Ne mogu da zamilsim Srbiju sa svojim narodom da je usla u EU da imamo novca ali nemamo vakcine .

  2. Neko će se pojaviti i pametovati da bi trebalo građane Srbije prvo vakcinisati; ajde, može – naterajte vi građane Srbije da dođu da se vakcinišu. Od gomile ljudi čujem najgluplje argumente zašto neće da se vakcinišu, od glupe antidržavne paranoje tipa ‘dobiću nečiji HIV’ do dobronamerne greške ‘treba prvo ugroženije vakcinisati’. I posle zašto daju migrantima i šalju po bivšoj Jugi – zašto ne bi, kad naši neće da primaju!

  3. Svi ste slepi pored ociju, gluvi pored usiju, a pomalo i priglupi. Sustina teksta je u sledecoj recenici „veoma dobar primer inkluzije migranata u srpsko društvo“!!!!!!!!!!!!! Znaci, tu su da ostanu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.