Apel državi da prestane da isključuje struju siromašnima

Ostavite komentar


  1. Nije država crveni krst. Tražili ste kapitalizam, sada ga gledajte i osetite u živo.

    1. EPS da se ne prodaje. Struju da placaju svi, jer je je posle vode i hrane najvredniji proizvod. I naravno EPS i EMS da ne kradu potrosace, na smanjenom naponu. Jer ne moze se 600 grama prodavati kao kilo.

      1. Decenijama mi 600 g plaćamo kao kilo.
        Sramota je naša što smo izgubili empatiju za siromašne sugrađane kojima se isključuje struja za mali dug dok se od velikih dužnika i ne traži da plate.

  2. Veću glupost nisam čuo duže vremena. Struja se isključuje dužnicima bez obzira koji im je socijalni status. Naravno da je 99% dužnika siromašno, to je valjda logično? Svuda se struja koristi za pripremu hrane, grejanje, obrazovanje… Šta sada, ja koji disciplinovano raspoređujem novac i odričem se određenih stvari, a redovno plaćam svoje dugove, pa i struju, a koju koristim u iste namene treba da budem budala što sam plaćao i odricao se zbog toga, mnogo toga, a ovi što nisu plaćali da budu oslobođeni?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.