Apelacioni sud: Koluviji ukinut pritvor, dobija nanogicu

Ostavite komentar


  1. A za krađu žvake ležiš u zavoru bar dve godine a ovaj ide da se zlopati u vili sa bazenom da tamo pravi žurke i opušta se sa svojim proizvodom. Proces će mu odugovlačiti pa dok donesu presudu, biće da je već izdržao kaznu u kući

  2. Svaka čast pravosuđu ove države! A, ti narode, samo ćuti i gledaj. Ovo se događa u Tunguziji, a ne u vašoj državi, u kojoj sutra deca treba da vam žive. Šta im ostavljate, Koluvije i slične njemu.

  3. Kosovo, tablice, Jarinje, blokada… bla, bla…. A evo sta se u stvari desava. Pored ovoga, app zakon o policiji, otimanja zasticenih zgrada da bi tu Veselinovic i slicni zidali nasim parama… i ko zna sta jos

  4. Trebalo bi ga pustiti skroz. Već na fotografiji se vidi Junaka našeg doba. Kakav pogled, kakva pamet. Pravi predstavnik srpskog sveta.

  5. Apelacioni sud ne radi za narod i pravdu. To je mafijaški sud. Zar nisu neki dan promenili odluku u vezi banaka a u korist zelenaša zvanih bankari….

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 9

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.