Apelacioni sud potvrdio presudu Miloševu za ugrožavanje bezbednosti Vučića

Ostavite komentar


  1. Preživeo čovek atentat u Jajincima pa uperenu pušku na naslovnoj strani lista „Vreme“ pa sigurni atentat koji je raskrinkao na ružičastoj J Vučićević i tako redom da bi mu na kraju život ugrozio jedan tvit. Jututunskajuhahaha.

  2. Štaje čitaoci, šta ste se uplašili, svako ima pravo na svoje mišljenje i svoj komentar.GospodinMilošev je izneo svoj stav i šta misli o predsedniku a ovaj se odmah uplašio da će da ga ubije. Ej ljudi pa ne ubija se tako, javno preteći i pričajući. Onaj ko misli da izvrši to delo on ne priča nikome već se sprema i čeka trenutak za izvršenje dela. Što znači čoveka su džabe osudili uplašili se jer nisu čisti. Ali doći će pravda koja je spora ali dostižna i svi će oni da odgovaraju za učinjenu nepravdu Miloševu i nlogidav ci i sudije. Samo polako. Tebi Miloševi mogu da poručim samo hrabro proći će i tih 11 meseci. Hrabro do pobede.

  3. Konačno jedan kažnjen za ugrožavanje i pretnje instituciji predsednika! A toliko njih kojima je progledano kroz prste! Ali ovo nije kazna već šala! Šta je sa srpskim pravosuđem?! Zar bi morala još jedna reorganizacija?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.