Aplauz u 8: Solidarnost sa stanovnicima Zagreba pogođenim zemljotresom

Ostavite komentar


  1. Ovo je nepromisljena inicijativa.
    (Vise se ni ne zna ko kome i zasto aplaudira. Za ocekivati je da se na kraju oglasi prvorodjeni sa zahvalnicom sto mu je data podrska).

    1. Velika verovatnoca da ce imati i takvih predloga , vise se izvestava o zemljotresu u Hrvatskoj nego o pozaru na N.bgd gde je poginulo 6 osoba , treba da je rts i ostale sramota

      1. Cura je ubijena par kilometara od vinkovaca nitko nije ni spomeno od medija to tesko ubojstvo.

    2. Ne želim im ništa loše, ali mi ne pada na pamet da ih u bilo čemu podržavam , niti da se zbog bilo čega sa njima solidarišem. Tačka.

      1. A zar ste zaboravili kada bila poplava u Obrenovcu koliko je ljudi iz Hrvatske priteklo u pomoć, nisu ovako reagirali kao što sad vi reagirate , nisu zatvorili oći, sram vas bilo… Treba znat biti čovjek…

  2. Nedavno sam usao o Srbsku Crkvu na “ cvetnom Trgu koja spram punih zgrada u Centrun Zagreba cinilo mi Se da je u solidnom cvrstom stanju !Sada vidim na slici da pod u crkvi pokriven rusevinama, verovatno pala Plafon jer sü zidovi,intaktni ! !

  3. Podrska nego sta ,zato nas priroda i kaznjava sto se ponasamo gore nego zveri, inters i profit gazi ljudskost e necu da zivim na takvoj planeti borit cu se da je menjajmo.

  4. Dok je poglavnik govorio, primetio sam na pisaćem stolu kotaricu od vrbovog pruća. Poklopac je bio podignut i videlo se da je dupke puna plodova mora, tako mi se bar činilo, nekakvih ostriga, izvađenih iz ljuštura, onakvih kakve se mogu videti u velikim sudovima u izlozima Fortnum and Mason, na Pikadiliju u Londonu. Kazertano me pogleda i namignu mi: „Prijala bi ti jedna dobra čorba od ostriga, zar ne?“

    „To su ostrige iz Dalmacije?“, upitao sam poglavnika.

    Ante Pavelić diže poklopac i, pokazujući mi te plodove mora, tu ljigavu i pihtijastu masu ostriga, reče smešeći se na onaj njemu svojstven način: „To je poklon mojih vernih ustaša: ovde ima dvadeset kilograma ljudskih očiju.“

    1. Hvala svim dobrim ljudima i na podršci u ova teška vremena!..
      ima i kod hrvata koji nisu mrzitelji srpskog naroda i koji žele svako dobro i nada se da budučnost nosi bolja vremena za sve nas!
      Velika podrška i Vama u Srbiji u borbi protiv korona virusa!

      1. Siguram sam da bi nama Hrvati odgovorili na istim način u sličnoj situaciji. Pondrška!

    2. Sta je ovo? Pa zar stvarno…. kad te zadesi zlo, odmah zelis nelom drugom zlo i mislis da ce ti biti bolje zbog toga? Nece druze! Zlo je u tebi, zlo je u ljudima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.