Aranđelović (REM): Skandalozno objavljivanje snimka maloletnika na TV Pink

Ostavite komentar


  1. Pobogu,kakvi su to roditelji koji pustaju svoju maloletnu decu da divljaju po ulici!?

  2. Sramota! Da li gospodja Beadic ima decu? Da li je i na trenutak razmisljala kako prikazivanjem decaka utice na njegovu sudbinu. Odakle njoj to pravo? Necuveno!

    1. A sta cemo ako su bas takvi maloletnici uboli nekog policajca ilipolomili obe noge zato ne lupaj glupoti sudbina svakog huligana u zatvor

  3. Pa sta radi maloletnik na demonstracijama. Ko ga je terao da izlazi na proteste i gde su mu roditelji? Sta je tu strasno sto je prikazan?

  4. Svi koji rade na Pinku su posebnog mentalnog i moralnog sklopa, takozvane ljige.

  5. A sta ce maloletno lice na ulici u to vreme? Izasao da lomi i da besni po gradu! Neka ide da kopa ako ne zna sta ce od ludila ,a ne da lomi po gradu! I te roditelje treba da bude sramota!

  6. Bandit Mitrovic sve moze dok je Vuhic na vlasti i da ubija na pesackom prelazu.

    1. dosta vise sa tom pricom o pesackom. imas snimak. pogledaj ko trci pesackim na crveno. i cisto da znas da je skoro isti procenat saobracajki koju skrive oesaci kao i vozaci. a sto se tice klinca, znas mama i tata su krivicno odgovorni za maloletno dete koje ucini krivicno delom takodje trebali su da prijave nestanak posto dete u to vreme nema sta da trazi na ulici. i mozda ono najvaznije dete koje baca kamenje na policiju nije dete nego delikvent..

  7. Da je huligan – ne bi ga ispitivali u policiji , već bi on ispitivao ! Najgora vrsta “ ljudi“ je u „Pink“-u počev od Ž. Mitrovića „ljubitelja svake vlasti“ , jbga isplati mu se, pa … ostale neću spominjati !

  8. Ja sam zgrozen ne sto je Pink objavio već prvi put danas sam čuo da je dete maloletno učestvovalo u demostracijama. Zgrozen sam i treba sad svi da objave. Zašto ne objaviti ..I imena roditelja. I kazniti. A balavca odvesti i popravni dom .Sta je bre s vama ljudi? Ne gledam Pink tv. Gadi mi se ta TV. Ali ovo sa ovim detetom je skandal i odraz stanja gde mi živimo. Kakva budućnost čeka ovog balavca i verovatno nije bio sam. Sigurno je još njegovih drugara bilo sa njim.

Ostavite komentar


Društvo

Matković: U EP nam rekli da je rudnik Rio Tinta korporativni pritisak na EU da stane iza projekta 10

Matković: U EP nam rekli da je rudnik Rio Tinta korporativni pritisak na EU da stane iza projekta

Saradnik Instituta ekonomskih nauka Aleksandar Matković bio je sa delegacijom u Briselu, gde su se obratili Evropskom parlamentu i izneli im argumente protiv rudnika litijuma, a prisutna je bila i predsedavajuća u ime evropskih Zelenih Sara Matje, koja je rekla da EU mora da se bori protiv neokolonijalizma i da je ovo "u suštini korporativni pritisak na EU da stane iza projekta".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.