Arhiv javnih skupova objavio koliko je ljudi išlo na hodočašće u manastir Tumane

Ostavite komentar


  1. Prosečno svako ostavi po 2000 pa računajte. Po danu za praznik 8,000,000. Regularnim danima je poseta u proseku oko 1500 ljudi. Dnevno 3,000,000. To puta 365 dana

  2. Verski turizam. Za Zosima niko nije cuo dok nisu poceli da ga presvlace sedam puta godisnje. Svetog Vasilija presvlace jednom u sedam godina i ne prica se toliko o tome. Cisto uzimanje para napacenom narodu.

  3. SRAMOTNO !
    Bila tamo. Videla svojim očima kako pljačkaju narod. Treba dovršiti konak koji je veći od hotela Jugoslavija. Prodaju velike sveće po 500 dinara,kažu nestalo malih, pa posle te iste sveće pokupe i ponovo ih pretapaju i tako u nedogled. Gde je tu Bog? To je pljačka.

  4. Jel’ su ,,popovi“ poglavari otišli zadovoljni posle ručka,mislim jel’ im prijalo pečenje od bika koji se okretao ns ražnju..?Ej’ Srbine blesavi,večito te lopurde,hulje i ništavila vuku za nos,daj daj daj,samo dajte!!!A ONI neka se bahate u džipovima od po 100 hiljada evra i pišaju po običnom narodu…

  5. Reče neko da je to pljačka naroda. Nije to pljačka. To je dobar marketing.
    Narod sam daje. Jednom prilikom sam i ja bio, u prolazu. Ali se od mene nisu ovajdili. Nisam toliko naivan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.