Arno Gujon postao član SNS-a

Ostavite komentar


  1. Ја живим у иностранству ( свакако не у некој дијаспори, нисам Грк) , већ 56 година са српским пасошем, али овог вранцуза нит познајем, нити ми је потребан, а он једино што жели од нас овде је наш новац. Вероватно је добио кућицу на Азурној обали на поклон.

  2. Gamad se skuplja. Prvo sportisti, a sada i veliki „humanitarac“. Dobro je to. Lakse ih je istrebit.

  3. A toliko sam gotivio ovog coveka… mnogo toga je uradio za Srbiju i Srpski narod,hvala mu na tome ali sta ce mu ovo!? Zasto se jednostavno ne drzi humanitarnog rada,cemu brukanje!?

  4. Ovog Francuza sam obožavala, sada sam toliko razočarana, ne mogu da verujem! Mislila sam da je dobar i pošten, a on u stvari nije normalan!!!

  5. Nista cudno. On ovde lepo zivi jer ga gradjani izdrzavaju. Izigrava humanitarca za velike pare koje dobija od vlasti i koja na taj nacin pokusava da promovise svoju politiku. Nikad taj Gijom nije rekao nista protiv vlasti. Sve je jasno. Samo otpadnici iz Evrope dolaze ovde i primaju pare.

  6. Francuski fašista i to odgovorno tvrdim poznajem mu celu familiju u Francusku se vodi pod šifrim S što seobično daje nacistima i teriristima, ovde je pokupio brojne simpatije pomažući Srbe na kosovu a u stvari on hronično mrzi Muslimane i čovek je bolestan ali nimalo glup čak nadprosrčno inteligenran toliko o ovom novom članu SNS ja se nebi ponosio .

  7. Samo sam svih ovih godina cekao gde ce pasti jer je to neizbezno.Pao je.Humanitarni rad je radi sèbe ne Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.