Arsenijević: Prekršena autonomija Univerziteta

Bivši rektor Univerziteta u Kragujevcu podneo tužbu protiv ministra prosvete

Ostavite komentar


  1. Ovo je manevar skretanja paznje. Istraga sluzbi za borbu protiv visoke korupcije i kriminala je pri kraju. Sledice privodjenja i hapsenja, Arsenijevic zeli da se u buducim akcijama policije postavi u ulogu zrtve koju, eto proganja politika jer ih nervira, a ne korumpiranog coveka aktera brojnih zloupotreba. Red je krivicno da odgovara, a moze se on zaliti i Strazburu. Kako ono rece Arsenijevic „ja cu njega da otpustim… on neka tuzi sudu… moze da se vrati nazad tek za tri godine…“. Sto je karma cudo.

    1. Bravo za komentar, neka se i autor ovog teksta malo zamisli o objektivnosti pisanja!

  2. Najbolje rešenje : Suspenzija državnog univerziteta i medicinskog fakulteta u KG na jedan dan. Zatim konkurs za svo nastavno i upravno osoblje . Država to može da uradi jer je osnivač. Arsenijević neka napravi svoj privatni fakultet, pa tu neka postavlja koga hoće i neka podnese zahtev za akreditaciju.

    1. Za sve fakultete… Namnozilo se podosta ljudi kojima mesto nije na fakultetu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.