Arsenijević: Tražio sam da me razreše, ali me ne slušaju

Savet Univerziteta u Kragujevcu po drugi put, jednoglasno, odbio nalog prosvetne inspekcije

Ostavite komentar


  1. Sta sada Branislave Jeremicu? Iako si cetiri puta tezi od Nebojse Arsenijevica, ne mozes ni da ga izguras sa ringa, a kamo li da ga nokautiras!

  2. Dakle, ako ja dobro razumem, kad inspekcija u nekoj, bilo kojoj firmi u Srbiji utvrdi da je zakon kršen, ta ista firma može da sazove svoj Upravni odbor i odbaci navode inspekcije, odbije da plati kaznu i pri tome pozove ministra da im se izjašnjava i objašnjava tačku po tačku šta su i kako zgrešili. Vrlo interesantno tumačenje zakona Srbije od strane jedne od najvećih institucija ove zemlje – državnog univerziteta! Javno pozivam da sve firme koje su dobile rešenje da plate kaznu zbog bilo kog prestupa postupe poput Kragujevačkog univerziteta, a vi iz Danasa vidite, pa opet obrišite moj komentar kao i svaki prošli put na ovu temu, jer ste prvenstveno demokratske novine!

    1. Inspekcija je dokazala i da je na Masinskom fakultetu bilo jos vece kradje pa bivsi dekan Babic jos nije isprocesuiran do kraja. Jankovicka treba da robija jer je sebi svake nedelje isplacivala bonus bez placanja poreza, ali jos uvek ima debelu SNS zaledjinu…

      1. Ne vidim kakve to veze ima. Valjda treba da odgovara svako za ono što je radio! Vidim da vam je normalno da ako je neko krao i Vi kradete! Meni nije i po mom mišljenju ko god je i jedan dinar proneverio treba da odgovara! Ovde je mnogo veći problem što je jedan običan mediokritet i čovek ozbiljno poremećenih vrednosti dobio priliku da odlučuje o bitnim stvarima, pa umislio da je bog!

          1. Doktore, nisam siguran o čemu i kojoj Ani govorite, ali vidim da očigledno imate neki ozbiljan problem. Ja nemam razloga da se lažno predstavljam i ova priča me se lično ne tiče. Mnogo toga znam, jer mi je kum zaposlen na fakultetu. Jedino me interesuje poštovanje zakona od strane svih, jer samo tako ova zemlja može da se mrdne sa mrtve tačke. Vama preporučujem da se koristite pravim imenom. Predstavljanje kao doktor je izraz teških kompleksa. Ja sam završio ekonomiju, pa mi ni na kraj pameti nije da se predstavljam kao ekonomista bilo kome. Vi lekari, izgleda, ni samima sebi niste bitni ukoliko niste u mantilu. Meni je to katastrofa! Poradite na ličnom integritetu i budite više ličnost bez obzira na to kojim se zanimanjem bavite. Što se brkova tiče, očigledno ste me pomešali sa nekim. Ja brkove prezirem i ne bi mi ni palo na pamet da ih imam. Baš ste u nekoj teškoj zabludi, kao uostalom i vezano za rektora, ali ja osim sa ovih par dobronamernih saveta ne mogu nikako da Vam pomognem da rešite taj problem.

  3. Ima naš narod uzrečicu za one koji nešto ne smeju. Oni su …

  4. Nije mi jasno, zašto naležni organi, ako imaju argumente za optužbe kojima tabloidi zasipaju javnost, ne povedu sudske postupke i obezbede pravosnažne presude protiv rektora Nebijše Arsenijevića, nego se bave vašarskim izgurivanjem i sprovođenjem nezakonitih hajki i urušavanjem univerziteta?

  5. Biće sve ok ima onaj odozgo što rešava slučajeve kao što je tvoj!

  6. Steta sto nije poslusao onu babu Jankovicku i vecitog specijalizanta akademika Zdravkovica pa da se sam skloni. Sto nije dosao ministar da kaze sta mu smeta, kad se razume u ovaj resor nego ceka da ga savetuje Zukurlic i Jeremic

    1. Kakav primitivizam! Ko god da ste ruzno je tako oslovljavati profesore! Kakvo god misljenje da imaju! Verovatno ste i Vi profesor, takvi nam danas i urusavaju ugled Univerziteta!

      1. Ti Jankovicku i Jeremica smatras profesorima? Onaj intervju koji je gospodja Jankovic dala je dokaz o njenom akademskom nivou, u kome objasnjava „kako se sama probijala“….

        1. Ja na primer Arsenijevica smatram pravim rektorom. On kaže „ako neće da p*, neće da napreduje“, „da li da je j* ili streljam“, kada govori o koleginicama ili „doktorirace ona limburga meseca, pa u prvu sredu“, „otpusticu ja njega, … mi proces gubimo na sudu… ali tek za tri godine“, kada je reč o izborima ili napredovanju, a o svojoj porodici „dopisaću ja mog Acu na sve radove“…. Sve ovo postoji kao audio zapis sa dekanskih kolegijuma. Da li je ovo pristojan i nornalan čovek? Ko njega može da smatra akademskim građaninom i rektorom?

  7. Nije mi samo jasno, kako je moguce smeniti Rektora Univerziteta u Mitrovici i to zbog nekih stvari koje su izmisljene a kad je u pitanju Rektor kragujevackog Univerziteta to se ne moze jer kao postoji autonomija. Zar autonomija nije postojala i kod PU ili to nije autonomija vec nezavisnost?

  8. Ovaj čovek je toliko licemeran i bezobrazan da nema kud! On je tražio da ga smene, a oni kao nisu hteli! Pa, jel on misli da smo mi svi toliko glupi i naivni! Za moralne i poštene ljude postoji nešto što se zove ostavka. Samo on niti zna šta je moral, a još manje šta je poštenje, jer u suprotnom ne bi dozvolio da se ni Univerzitet, ni grad, pa na kraju krajeva ni njegova porodica ovoliko obrukaju da bi on ostao na funkciji! Uostalom, svi smo videli rešenje i o poništenju doktorata i o smeni rektora. Ko god hoće, može da vidi javno na fejsbuku. Nadležno ministarstvo je uradilo sve po propisima, a Savet i rektor će verovatno da odgovaraju zato što postupaju protivno svim zakonima. Malo su se zaigrali sa državom i ne shvataju da samo tonu dublje i dublje.

    1. jel si ti ozbiljna…..da bude nesto sa fejsbuka relevantno za drzavni univerzitet…!!!!?????!!!!! ludilo….

      1. Da, vrlo sam ozbiljna!!! Nije „nešto“ sa fejsbuka relevantno, već je relevantno Rešenje ministarstva koje je objavljeno na fejsbuku (sa delovodnim brojem i potpisom ministra). Kao što je relevantan i inspekcijski izveštaj i preporuka Agencije za borbu protiv korupcije. Vidite, upravo taj državni univerzitet se mesecima oglušuje o najveće institucije ove zemlje, a Vi se samo iščuđavajte! Nebojšu Arsenijevića nisu osudili ni tabloidi, ni fejsbuk. Rešenje o smeni je epilog inspekcijske provere Ministarstva prosvete i to ne zbog prostakluka i bahatosti dotičnog (jer u Srbiji za to ne postoji zakonska mera), već zbog toga što je utvrđen niz nezakonitih postupanja (između ostalog i to da je više od 40 osoba samo u jednoj godini upisalo doktorske studije bez konkursa).
        Ko će mu suditi za sve ono što je radio, to ćemo tek videti, mada je ljudima ovakvog kova najveća kazna smena sa vlasti. Pa se Vi i dalje iščuđavajte, ali kad o nečemu diskutujete, proučite malo bolje činjenice i uđite u materiju!

  9. Ministar prosvete CRNOGORAC, uporan kao Savo Kovacevic kad je uporno forsirao Pivu (bitka za ranjenke). Na kraju svi izgibose i on glavom plati.
    Tako ce i ovaj Ministar da prodje. Sto pre tim bolje.

    1. Da li je neko Crnogorac ili nije je irelevantno. Šta to znači što su slova velika? Da li je to sugestija da neki tamo su ministri u Vladi Srbije. Mislim da Danas nije trebalo da objavi prethodni komentar. U svakom slučaju Savo Kovačević je narodni heroj, a recimo Đurišić, (sa iste te Sutjeske) ratni zločinac, fašista i izdajnik. Zanimljivo je setiti se da rektoru mobilni telefon zvoni sa „Sieg Heil“. Nisam nešto primetio da je rektor tužio Blic i ostale dnevne novine koje su to prenele. Pitanje je zašto?

      1. Ana reče? A u komentarima pišeš u muškom rodu. To što menjaš telefon pa tablet pa trčiš pored faksa da pišeš 20 komentara da bi ti menjala IP adresa i prošli komentari je utopija. Pokušali ste. Nije uspela prevara. Gotovo je. Rektor ostaje jer je istina samo jedna. A to bolje štucaj bradicu i brke možda pomogne

    2. Da li je neko Crnogorac ili nije je irelevantno. Šta to znači što su slova velika? Da li je to sugestija da neki tamo su ministri u Vladi Srbije. Mislim da Danas nije trebalo da objavi prethodni komentar. U svakom slučaju Savo Kovačević je narodni heroj, a recimo Đurišić, (sa iste te Sutjeske) ratni zločinac, fašista i izdajnik. Zanimljivo je setiti se da rektoru mobilni telefon zvoni sa „Sieg Heil“. Nisam nešto primetio da je rektor tužio Blic i ostale dnevne novine koje su to prenele. Pitanje je zašto?

  10. Ovaj se očigledno za…… I nikom ništa. Menjajte Zakon o Univerzitetu. Budala uvek ostaje budala.

  11. Problem na kg univerzitetu je napravila vlastoljubiva i srebljoljubljiva ekipa koju je na celna mesta doveo Tomislav Nikolic, tada predsednik Srbije. Nju su sacinjavali Slobodan Arsenijevic – rektor, Branislav Jeremic – prorektor za finansije, Aleksandra Jankovic – predsednica Saveta i Slavica Djukic Dejanovic – prorektorka za nesto i presednica Skupstine Srbije. Svi su bili izrazito nedokazani kao istrazivaci, a na svojim fakultetima, iako su to pokusavali stalno, nisu uspevali da budu izabrani za dekane. Jedino je Branislav Jeremic bio od strane SPS-SRS-JUL vlade, kao Tomin kadar, postavljen 1998. godine za dekana MF po zloglasnom zakonu o univerzitetu, i za nepune dve godine dekanisanja pokazao nesposobnost, hajkacke karakteristike, sproveo progon i uveo strahovladu, koju do tada univerzitet nije video. Sa tog mesta je najuren od svojih kolega, ali mu se niko nije svetio za ono sto je cinio. Bez ikakvih rukovodnih iskustava, a licno frustrirani sto im kolege nisu nikad dali poverenje da upravljaju njima, odmah su zapeceli sa spletkama, uzurpacijom medjunarodnih projekata, dovodjenjem na u rektorat i na ooslusne fakultete svojih rodjaka i partijskih namestenika, progonom onih za koje su smatrali da im mogu ugroziti funkcije na koje su bili postavljeni itd. Uz pomoc kragujevackog tuzilacko-represivnog aparata kome su se uz pomoc Tomislava Nikolica nametnuli, zapoceli progon i blamazu cestitih ljudi. Velikoj vecini nastavnika i saradnika sa fakulteta, njihovi postupci su se zgadili, i prvom prilikom izabrali za rektora Nebojsu Arsenijevica, mladjeg brata dotadasnjeg rektora Slobodana Arsenijevica, koji je bio spoljni clan pomenute cetvoroclane ekipe, ali ipak sa odredjenim priznatim naucno-istrazivackim rezultazima. On, je uostalom, tada bio jedini zainteresovan za poziciju rektora, izvan pripljemenih kandidata izvan pomenute cetvorke. Revoltirani clanovi Senata i Saveta, su izabrali njega, a ne Aleksandru Jankovic. To je hio tezak poraz te rkipe koja je mislila da je kg univerzitet stavila pod svoje i bila napravila dugorocne planove za sebe i svoju klijentelu. Ubrzo su tri clana, zbog godina starosti, penzionisana, a Slobodan Arsenijevic ce biti penzioner za godinu dana. Sve ovo sto se sada desava na kg univerzitetu je pokusaj osvete uz pokusaje ukljucivanja svojih politickih prijatelja. Na bespogovornu pomoc kragujevackih tuzilackih i policijskih struktura ne mogu vise da racunaju, jer su zbog ranije saradnje dosli u poziciju da ne znaju sta da cine sa namestenim istragama i sudskim postupcima. Zato na kg univerzitetu, i pored toga sto postuju drzavu i ministra prosvrte postoji podrska Nebojsi Arsenijevicu, da bi se unistila zla klica koju je na njega poceli da odgajaju Slobodan Arsenijevic, Branislav Jeremic, Aleksandra Jankovic i Slavica Djukic Dejanovic.

    1. Ovo je klasičan Nebojšin manevar, pljuni po drugima. Ko je sa zetom sklapao ugovore i činio sukob interesa, Arsenijević ili neko od pomenutih. Čiji sin, snaha, ćerka, zet, nevenčana supruga, njen sin, bratanci, kum kuma, kumcici rade i zaposleni su na Univerzitetu. Od onih koje Vi navodite niko nema dete an fakultetu ili Univerzitetu. Ko je bespravno otpuštao, vređao, mobingovao. Ko ima dva pravosnažna rešenja Agencije za borbu protiv korupcije. Ko je upisao sina na doktorske studiej,a da je junior imao 3 nepoložena ispita. Ko je umešan u brojne nečasne radnje i malverzacije, tipa šišanje trave za 350 000 dinara i slično…. Odgovor je da je Arsenijević sve ovo činio, i sada je potrebno skrenuti pažnju sa odluka Inspekcije ministarstva prosvete, zaključaka Skupštinskog odbora za visoko obrazovanje, rešenja Agencije za borbu protiv korupcije gde se traži smena…. Sada Arsenijević i ekipa izmišljaju zaveru, sada im je neko drugi kriv. Ko god da je kriv neka odgovoara, ali ne može se neko hajkom na druge skoloniti od sopstvene odgovornosti.

      1. Neznam da li je to tipičan Arsenijevićev komentar, ali svi znaju da je sve što je napisao Milasin Petrovic sušta istina. Ja bih još kao dodala da je univerzitetska četvorka zaštitila sve indeksaše sa pravnog fakulteta računajući na to da će im oni biti u daljem odani i bespogovorno poslušni, i da su namestili aferu najboljem i najuspešnijem dekanu univerziteta u Kragujevcu, nameštanjem lažne optužnice zloupotrebljavajući svog zaštitnika tadašnjeg predsednika Republike Srbije.

  12. Rektor vodi … ali ne zadugo, jer ne postoji situacija u kojoj se država povlači , pred tako značajnim temama, kao što je očuvanje digniteta i kvaliteta rada na jednom državnom Univerzitetu . Već sada je izvesno, da će bivši rektor Arsenijević biti upamćen po malverzacijama, a ne uspesima u radu. Univerzitet Kragujevac nema svoju Strategiju razvoja, i zato treba da ga preuzme neko ko će se tim baviti , jer je svima jasno da bahatost i primitivizam ali ni malverzacije, ne idu u prilog Kragujevcu i njegovoj akademskoj zajednici , bez obzira na veliki lobi , zasnovan na velikom broju ličnih usluga, koje je Arsenijević činio pojedincima na svim dosadašnjim funkcijama ( koje mu je omogućila dr Slavica Djukić Dejanović ), a koje mu njegovi dužnici kao po nemoj komandi danas uzvraćaju.

    1. Inspekcija je utvrdila da je Jankovicka sebi i svojim saradnicima i nevencanom suprugu isplaciva na dnevnom nivou iznose koji nisu bas mali. Ako su rektoru nasli da je nabacio zetu par hiljada dinara, sta tek da se kaze za Miroslava Babica koji je prisvojio 200 000 evra, a drzavu ostetio za 400 000 evra i ono ga jos uvek radi, bez blama sto je par meseci bio u zatvorskoj celiji. I… zasto rektora napadaju zbog sina, kada se i na drugim fakultetima gleda kroz prste deci profesora, a neki su i na platnom spisku fakulteta iako tek studiraju.

      1. Rešenje je da svu decu profesora čim se rode upišemo na doktorske studije. Svako ko je kršio zakon treba da odgovara, pa tako i rektor Arseniejvić. U Nemačkoj na primer, ne možete se zaposliti na univerzitetu an kome ste doktorirali. U Kragujevcu junior Arsenijević radi na predmetu tate seniora. Naravno ima ovoga i po drugim fakultetima i zato se svi čuvaju i glasaju jedni za druge. Pošteni i normalni, deca koja nemaju uticajne mame i tate nikada ne mogu doći na red i to od koga. Primer je Arsenijević junior, dobar đak u srednjoj, polagao matematiku u junu u 4 razredu srednej škole. Onda ga krenulo, upisao medicinu kod tate i strica i ekspresno završio i još upisao dokotrat mimo zakona. I sada Savet to podržava… Muka mi je od ove zemlje.

        1. Dakle problem sina je što mu je tata lekar? U srednjoj školi je problem imati lošu ocenu? Da li je on završio gimnaziju? Jeste. Da li je završio fakultet? Jeste. Studije doktorske? Jeste. Pokaži dokaze za te tvrdnje koje iznosiš. Najbolje je sa tim istim dokazima u prvu sudsku pisarnicu ili podnesi u SUP-u prijavu. Naravno ako imaš dokaze za te tvrdnje. Ovako samo pišeš gluposti a linija komentara je kao papir. Trpi sve. I mrdnite se iz tog kafića IP adresa vam svima ista…

          1. Inspekcija Ministarstva prosvete je rekl da je doktorat nelegalan I trazila ponistavanje. Od zakona se ne moze pobeci niti sakriti. Savet ce zavrsiti kao I rektor, sramno. Doktorat AA ce po zakonu I pravdi biti ponisten.

          2. A penzioneri ce ostati na fakultetu, deca ce da se spremaju za asistente, profesori ce da drpaju sa projekata i da nista ne rade, ma milina… Rektor jeste paradigma raspada sistema, ali ni strana koja ga napada nije cista. Stvari ce se promeniti tek kada svi budu izbaceni, ali ce fakulteti sami da se zatvaraju jer kadar koji se zaposljava nema kapaciteta da unapredi stvari.

      2. Ovo je jedan od podrepaša čuvenog četvoročlanog ganga kragujevačkog univerziteta, koji dobro zna da ništa od toga što je izneo nije tačno, te da se radi o aferi za koju je taj gang uz pomoć svojih policijskih doktoranata, tužilaštva i nekoliko podrepaša sa fakulteta usmerio na ličnost za koju su pretpostavili da može na sledećim da ih pomeri sa pozicija koje su bili uzurpirali, i čiju veliku žal za vlašću i novcem pokazuju i sada.

        1. Na univerzitetu u Kragujevcu postoji samo jedan kriminalni gang i to onaj koji predvodi Nebojsa Arsenijevic. Samo taj gang rasporedjuje novac, zaposljava decu, mobinguje, preti i psuje. Docice kraj i tom zlu. Ako su deca clanova ganga toliki genijalci sto ne zavrsite fakutlete makar u Beogradu, sto ne nadjise usavrsavanja u inostranstvu ili nekim drugim fakultetima. Imaju prolazamo kod tata i mama. A dobro se zna kako je Prvni fakultet stancovao diplome i delio policiji, sudstvu i tuzilastvu. Zasto afera indeks nije resena, zasto su prvoborci afere indeks glavni pajtosi rektora…. Ili slobodan Univerzitet ili Univerzitet Arsenijevic i sin.

  13. Meni nije jasno da li Savet može da odbije da uradi nešto po nalogu prosvetne inspekcije. Tačnije rečeno 5 nedostataka je uklonjeno, ali jedan nije, a to je poništavanje doktorske diplome rektorovog sina (zbog malverzacija pri upisu). Ne može ni Savet donositi odluke koje su nelegalne, odnosno insistirati na nelagelanom radu. Da li Savet može recimo, da donese odluku, da prodaje zgradu rektorata i da nalaže da se novac podeli zaposlenima. Ovde je primer banalan i jasno je da to ne može da se radi. Ne može autonomija Univerziteta biti pokriće za nezakonit i nelegalan rad, stravičan nepotizam, progon neistomišljenika i malverzacije svake vrste. Da li može da bude rektor neko ko je sa čak 2 odluke Agencije za borbu protiv korupcije osuđen za nepotizam. Pitanje je zašto Savet tako glasa. Razlog je uporan pritisak i inženjering koji je sprovodila grupacija oko Arsenijevica. Na sva bitna mesta su dovedeni apsolutno interesno, ili rodbinosko – kumovsko povezane ličnosti. Pogleajte samo sastav Saveta i uradite kratku analizu. U Kragujevcu je sve jasno. Manji deo članova Senata ne sme da se čuje pošto je reč o vanrednim profesorima i docentima i koji znaju da će izgubiti posao ako Arsenijević ostane rektor. Kako da veruju državi kada ta ista država nije rešila aferu Indeks, već su naproti veterani Indeks afere pretorijanska garda Arsenijeviću zadužena za kupovinu uticaja u policiji, tužilaštvu i sudstvu. Univerzitet u Kragujevcu je bukvalno privatizovan od interesno – rodbinske grupacije na čijem je čelu Arsenijević. Čija je familija kompletno zaposlena na fakultetu, ko je sklapao ugovore sa članovima porodice, ko se oglušio o more pravnih i moralnih normi. Pominjanje Jeremića, Jankovićke i Slavice Đukić ima samo zadatak, da upitranjem prsta na nepopularne likove na Univerzitetu Arsenijević napravi dimnu zavesu i sakrije se iz nje. Nema podrške Saveta koja ga može zaštititi od ruke zakona, nema iznuđenih glasova koji mogu da operu sramotu i prekršaje koje je napravio. A i članovi Saveta će morati da nauče da glasanje protiv zakona mora da povuče i ličnu odgovornost.

  14. tragikomično, tražio da ga smene, a oni neće….. pa što ne da ostavku ako je tako principijelan

  15. Rektor da ne brine, ministra ne mora da moli da ga smeni, nek prihvati odmah!

  16. Pošto je Univerzitet odlučio da ne poštuje nalaze inspekcije, Agencije za borbu protiv korupcije i resornog ministra i stao na stranu nepotizma, zloupotreba, mizoginije i primitivizma predlažem sledeće:
    1. Da se svoj profesorskoj deci po rodjenju dodeli doktorat kao nasledno pravo.
    2. Da Univerzitet Arsenijević & sin krene da se finansira iz sopstvenih izvora. Neka se igraju Univerziteta za svoj novac, a ne novac građana Srbije.

  17. Savet je ovakvom odlukom pokazo da za njih i njihovog rektora zakonska i moralna načela ne postoje. Zaključak je da osim rektora treba smeniti članove Saveta i protiv svih odmah krenuti sa krivičnom procedurom.

  18. Pitanje je dana, da ne kažem trenutka, kada će rektor biti smenjen, možete da pišete šta god hoćete…..ako vam je lake dajte oduška sebi

  19. Ovoliko Sima Milića i miša Simića na jednom mestu u komentarima ne videh odavno…. Što je kraća pamet to su brčići bolje štucani…

    1. Aco, neces biti doktor jos dugo. Idi placi tati I cika Canovicu. Ne moze sve na silu I sve mufte.

      1. Heheeh voleo bi ti da je on, al nije. Odakle sam ja duva košava. I to dobro ovih dana. Samo brke štucaj i ne brini!

      2. Heheeh voleo bi ti da je on, al’ nije. Odakle sam ja, duva košava. I to dobro ovih dana. Samo brke štucaj i ne brini!

      3. Heheeh voleo bi ti da je on, al’ nije. Odakle sam ja, duva košava! I to dobro ovih dana. Samo brke štucaj i ne brini!

        1. Tri ista odgovora za sat vremena. pritisla frka. Tek ce da bude frka i Aci doci, i zeticu web masteru i celoj bulumenti….Hvata vas nervoza, ako i treba …..

          1. Nije frka već mi brišu komentar. Pa vraćaju. Ne brini se ti za njih. Nisu to zamerljivi ljudi kao što i sam znaš. A nauči da koristiš opcije ponuđene u komentarima, ipak valja biti vispren dok menjaš kafiće na potezu centar pešačka da bi odgovarao.

        2. Tri komentara za manje od 1 sat sa istom sadrzinom. Mora da je velika frka … Bice frka i Aci doci i zeticu web masteru i ostaloj bulumenti koja nikakvog znanja i sposobnosti nema a dosla je tu gde jeste preko gazenja sposbnih i pametnih a na leđima Mr. Nepotizma.

  20. Kada ga Ministar bude smenio da li ce ponovo da se vezuje lancima za radijator, kao sto je to radio kada je bio zaposlen u Institutu za javno zdravlje u Kragujevcu. Inace apsolutna je istina da je njega izmislila njegova sestra iz familije Slavica Djukic Dejanovic i da je on poastao ispod njenog krila. Slvicu, Nebojsu i Bodu su posprdno znali u Kragujevcu kraljica Draga i braca Lunjevica. Nedugo zatim je menjao mecene, pa je posle Verka zavrsio kao mali Tome Nikolica, a sada je sa oca ostalo sinu, pa je u finckiji klijenta kod sina Radomira. U njegovoj biogrfiji sve je sumnjivo, pocev od cinjenice da je autor samo jednog rada gde je prvi autor na SCI listi (ko ima Kobson moze lako da proveri istinitost mojih navoda), do krajnje sumnjive magistrature koju je dobio poklonom tadasnjeg rektora Mirka Rosica na racun navodno odsliusanog kursa u Italiji. Njegovi podvizi su najznacajniji u domenu nepotizma, privatizacije Univerziteta i finansija u licne svrhe i svrhe sovog klana. Arsenijevic uvek politicki podoban a danas ljut na sestricu koja mu je otkazala zastitu. Svi oni su zlo na gomilu.

  21. Kada ga Ministar bude smenio da li ce ponovo da se vezuje lancima za radijator, kao sto je to radio kada je bio zaposlen u Institutu za javno zdravlje u Kragujevcu. Inace apsolutna je istina da je njega izmislila njegova sestra iz familije Slavica Djukic Dejanovic i da je on poastao ispod njenog krila. Slvicu, Nebojsu i Bodu su posprdno znali u Kragujevcu kraljica Draga i braca Lunjevica. Nedugo zatim je menjao mecene, pa je posle Verka zavrsio kao mali Tome Nikolica, a sada je sa oca ostalo sinu, pa je u finckiji klijenta kod sina Radomira. U njegovoj biogrfiji sve je sumnjivo, pocev od cinjenice da je autor samo jednog rada gde je prvi autor na SCI listi (ko ima Kobson moze lako da proveri istinitost mojih navoda), do krajnje sumnjive magistrature koju je dobio poklonom tadasnjeg rektora Mirka Rosica na racun navodno odsliusanog kursa u Italiji. Njegovi podvizi su najznacajniji u domenu nepotizma, privatizacije Univerziteta i finansija u licne svrhe i svrhe sovog klana. Arsenijevic uvek politicki podoban a danas ljut na sestricu koja mu je otkazala zastitu. Svi oni su zlo na gomilu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.