Ašanin: Zbog nedostatka reagenasa zastoj testiranja u laboratoriji Vatreno oko

Ostavite komentar


  1. Treba u slobodno vreme pogledati masonsku piramidu sa „plamtecim okom“ na vrhu i mozda ce ponekom biti jasna poruka ove Soroseve donacije iz Kine.

  2. Mozda bas zato sto je u pitanju Kina, tek Euronews juce objavio da se PCR iz Srbije ne priznaje vise na ulasku u EU jer je dokazano nekvalitetan. Eto to su nam prodali „Vucicevi prijatelji“ koji su nas uostalom kao i ceo svet i zarazili!

  3. Kako je mogao da vam se dogodi „nedostatak reagenasa“ ? Da li vi razmisljate dva minuta unapred i da li vas uopste interesuje posao za koji ste placeni da ga savesno i pravilno obavljate ?

    1. Aj ato je i nestalo. Al da nisu to smeli da kazu nego sve vreme ponavljaju „ima dovoljno testova“. Umesto, narode, ponestalo je reagenasa, pcr test ne mize da se radi, dijagnozu cemo raditi starim dobrim metodima i malo cemo odmoriti od statistike.

  4. Nije mi jasno zasto zzjz i dalje salje uzorke onda tamo 07.jula sam testiran tek 20.jula su obavestili da je potrebno novo uzorkovanje i evo sad cekam rezultate od 21.jula i jos uvek ih nema!?!

Ostavite komentar


Društvo

Sofronijeviću ukinut pritvor 9

Sofronijeviću ukinut pritvor

Srećko Sofronijević iz Zvečana, koji je uhapšen sredinom aprila na prelazu Brnjak kada je sa porodicom krenuo u pravcu centralne Srbije, pušten je da se brani sa slobode, potvrdio je danas za Kosovo onlajn njegov advokat Nebojša Vlajić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.