Aseko povodom tvrdnje Tepić: Branićemo ugled pred nadležnim institucijama

Ostavite komentar


    1. Kako koji, pa firma sa bankovnim monopolom, nema to svugde.
      Kontrola 95% transakcija jedne drzave, prodaja pos i karticarskih terminala, ulged nema sta.

      1. Sve potvrdjujem. U sprezi jos sa NBS koja donosi propise da banke moraju da se obracaju Aseku koji ih onda ljusti po usima samo tako.

  1. Zamena teza, Tepić nije govorila o tome da li vi kvalitetno radite ili ne radite kvalitetno. Govorila je da dobijate poslove preko veze i nameštenih tendera. Što se tiče suda ne sumnjam da će tužilaštvo i sud stati u vašu odbranu. Protiv koga je tužilaštvo iz vlasti podiglo optužnicu, a afera koliko hoćeš, Hercegovačka, helikopter, Krušik, tetkino mezimče, BGH2O i još mnogo drugih afera.

  2. Početak saopštenja vam je ujedno i kraj: “Kao kompanija koja svoj poslovni ugled pažljvo gradi…”. Pažljivo gradite ugled postavljajući rodjenog brata Predsednice Vlade za direktora! Taj ugled možda može da prodje u Informeru i na Pinku, ali u poslovnom svetu postoji nešto što se zove Integrity i Compliance. Ukucajte u Google, ne verujem da ste čuli…

  3. I ja bi branio tzv ugled, sto nisi pobedjivao na tenderima pre nego ti je to sestrica omogucila od kad je dosla za POTRCKA VLADALAC VUCICU.
    Toliko novca , pa ni penzija ti netreba, a jadna BRNABICKA POSTENA, SAMO NAS LUSTRACIJA SPASAVA KAD PUKNE VLADALAC VUCIC

  4. Pazljivo sam citao saopstenje, ali sem reklame da smo mnooogo dobri i raaadimo po celom svetu NIGDE NEMA IZJAVE UZESMO LI NAVEDENU LOVU???

  5. Besplatan pravni savet kompaniji “ Asseco SEE Serbia “ . . . kakve Insitucije kakvi bakraci . . . pred Institucijama ( Sudu ili Tuzilastvu ) morali bi izneti “ dokumente “ i objasniti detalje a javnost je “ gladna “ informacija a mozda bi vas “ stigla “ i Pravda . . . znate i sami da se najbolje “ mulja “ u magli , polu istinama ili tisini . . . dakle kad sestrica vam nesto “ pomogne “ svojim “ znanjem ili vezama “ onda samo jedan demanti i posle cutanje kao ribe iz Tise u mulju . . .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.