„Kad je pala prva kiša u dvorištu sam dobila jezero“: Muke stanara ulice u Zaječaru koja je asfaltirana pred dolazak predsednika Vučića

Ostavite komentar


  1. Kada sam načelniku komunalne policije Zaječar prijavio zatrpan kanal duž trase bivše pruge u Zvezdanu on mi reko da tu nikada nije postojao kanal a nakon toga poslao inspektora zbog par odsečeni grana ispred ograde, inače dotični je Zvezdanac postavljen po partijskoj liniji .

  2. Nije to nista,meni ostavili neku zemlju ispred kuce,mogu luka da zasadim i zalio se da nemam prilaz ali ne pomaze. Ko glasa taj i dobije ocigledno

  3. Isti problem ima u ulici Laze Lazarevica u Zaječaru.
    Kako je jedina neasfaltirana ulica, komsija je u vise navrata nanosio suter,(bez saglasnosti ostalih komsija) vremenom se podigao nivo ulice, kada padne i manja kisa sve ulazi u dvorista. Niko nije odgovoran da problem resi. Bruka za neogovornost grada! Za nas kao ljude!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.