Astrazeneka davana u Srbiji nepriznata u nekim EU zemljama

Vakcina "Covishield", proizvedena u Indiji, još bez dozvole EMA

Ostavite komentar


  1. Informacija koju prenosite za Kipar, nije tačna. Vratila sam se pre nekoliko dana s Kipra bez problema, naravno prethodno sam napravila flightpass na osnovu naše potvrde o vakcinaciji upravo Astrazenekom.

  2. E pa postoje i „nabavljali“ te nevažeće vakcine. Nabavljali je kao da su dobijali sa buvljaka i sad puk pike ne važi?

  3. Kako iko moze imati poverenja u vlast koja MULJA! Zasto nas niko nije upozorio da nam daju fus vakcine proizvedene po raznim svetskim periferijama, mozda ih ne bismo primali. Tako je i Mira Markovic prepakivala kineske lekove i trovala nas. Ima li kraja zlocinima koje protiv svojih gradjana vrsi ova vlast?

  4. Pitanje za pravni tim Danasa: Da li mozemo TUZITI drzavu zbog prevare? Ja sam trazila fajzer ili astrazeneku zato sto su to bile testirane i od trane SZO priznate vakcine. Sada se ispostavilo da sam prmila nesto drugo. Znaci, prevarena sam.

  5. @profesorka,
    u tekstu i piše da je indijska vakcina priznata od SZO, ali nije od EMA (jer nisu podneli zahtev). Ja sam dobila prvu dozu indijsku a drugu holandsku, mislim i oba puta sam imala skoro istu reakciju, samo je drugi put bila blaža. Ne verujem da je vakcina fuš nego im je ovo još jedan način da spreče da im dolaze indijci.

  6. A sta je sa nama koji smo primili prvu dozu vakcine proizvedene u Indiji, a drugu dozu u Holandiji (obe AstraZeneca)?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.