Ateisti Srbije: Država nema pravo da poklanja novac Srpskoj pravoslavnoj crkvi

Ostavite komentar


  1. Odbio sam da krstim svoje dvoje dece dokle god vladike SPC budu vozile audije i dzipove koji kostaju izmedju 50 i 100 000 evra dok njihov narod grca i jedva prezivljava od penzija i plata koje su izmedju 220 i 400 evra mesecno. Ova drzava je prepuna lazova i licemera, najeftinijih prodanih dusa i vladike SPC treba prve da gore u paklu zbog toga sto su svoju dusu prodali za novac i postali srebroljupci. Da oni nesto vrede oni bi prvi digli glas i trazili da se nemoralni programi na PInku, Happy TV i drugim televizijama sa drzavnom frekvencijom zabrane na nacionalnim frekvencijama. Pokret ateista je sasvim u pravi i svaka im cast da su napisali ovo. Dole antihristi u SPC!

  2. A to sto je dao 6 puta vise dokazanim u praksi bombardovanja satanistima Klintonovima je jelte u redu? Ne da Vucica treba braniti, dovoljni su mu drzavni aparat i botovi za to, nego treba ukazati na hipokriziju ovih ateista koji se izgleda mole u globalistickoj crkvi iako se prave ateistima.

    1. Ti, Bobo, ocigledno ne znas sta je ateizam. Kakve veze ima Klinton sa ateistima? Kakve veze ima globalizam sa ateizmom? Pa evo da ti kazem… Ima ateista indiferentnih na globalizam, socijalizam, komunizam, kapitalizam i ostale izme, ima nas koji smo priklonjeni ovom ili onom sistemu. Ima nas, kako ti to vidis ocigledno, domacih izdajnika i ima nas, kako bi na tvoj jezik preveo, patriJota. Ima nas koji bi sutra na referendumu potpisali nezavisnost Kosova i ima nas koji ne bi.
      Pojma nemas u stvari ni o cemu pricas. Samo bi da trazis neprijatelje oko sebe i to bez diskriminisanja, bio neprijatelja crn, beo, ove ili one nacionalnosti, samo ako nije Srbenda, patriJota ili vernik poput tebe, eto ga jos jedan neprijatelj. Ako nije Srbin -: neprijatelj, ako nije kao ti – neprijatelj, ako ne razmislja kao ti – neprijatelj. Pa ni to nije dosta nego ako je bolji od tebe – neprijatelja, pa ni to nije dosta nego ako je i ruzniji od tebe – neprijatelja. Dakle, psiholoski nisi odmakao od osnovne skole prijatelju moj. 🙁

  3. Ви немате право да то замерате! Секташи и сатанисти нам отеше државу! Иде им посао! Оволико породичних убистава никада није било у Србији! Они су нам окупирали државу и раде на уништавању Срба! Подстичу свако зло и трагедије. Ове проклете НВО су пуне тих крволока и организују све што је штетно за нашу државу и народ! Они нам и децу отимају на разне начине! Боље да се тога бојите, а не да се буните због пара којим се помаже црква.

    1. Poštovana, neinformisana, zlonamerna osobo. Vaša crkva je NVO organizacija, proverite status pod kojim je regostrovana vaše favorizovana verska organizacija, iznenadićete se . Zapravo, jedna od njavećih budžetskih NVO organizacija koje arče državne pare iz budžeta svih građana po bidžetskoj liniji 481, nezavisno od dnevnopolitičkih „donacija“, je SPC. Udruženej Ateisti Srbije nije bidžetska NVO organizacija, već samostalno udruženje, zavisno jedino od svog članstva. Mi ne trošimo državne pare, niti ih od koga tražimo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.