U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko četiri sata ujutru, na putu Požarevac-Petrovac kod noćnog kluba „Gipsy Night“, u opštini Malo Crniće, poginula su dva pešaka, dok je jedan teško povređen.

Miloš S. (21) iz Smoljinca je upravljajući putničkim vozilom marke „audi A6“, austrijskih registarskih tablica, usled neprilagođene brzine udario pešake, koji su se nalazili na desnoj strani kolovoza – Petra Cvejića (20), Nenada Obradovića (48) i Vladana J. (20) iz Požarevca.

Petar Cvejić i Nenad Obradović su od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta, dok je Vladan J. prebačen u beogradski urgentni centar.

Požarevačka policija odredila je zadržavanje vozaču „audija A6“ Milošu S. iz Smoljinca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Alko-testiranjem utvrđeno je da je osumnjičeni Miloš S. imao 0,82 posto alkohola u krvi.

Kako nezvanično saznajemo, trojica drugova bila su neko vreme u ovom klubu gde su se uz muziku malo više „veselili“ sve dok konobari nisu odbili da im služe piće, jer su bili u alkoholisanom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari