Stanislav Hočevar: Autentična crkva nikad se ne boji izazova

Povodom Uskrsa za Danas govori nadbiskup beogradski

Ostavite komentar


  1. Izvinite, od kada se rimokatolicka crkva racuna u hriscanske crkve ?
    Onda kad je svojom voljom se odrekla Hrista i jedinstva ! Ma manite nas ovih budaletina, samozvanih hriscana ! Nikada oni nisu bili sa Bbogom od kad su samovoljno otpali od Hrista. Na grckom se kaze jeres, u prevodu samoizbor, dodajem – satanista, materijalista !

    1. Jedino me teši, da će ljudi poput tebe, puni mržnje, prvi goreti u paklu.
      TI ćeš da odlučuješ, ko je hrišćanin, bezobrazniče zadrti.
      Draži su mi milion poštenih Katolika nego i jedan „Pravoslavac“ poput tebe.
      Upravo tvoje reči su reči sotone.

      1. Gdin Hočevar je odličan hrišćanin i drsgo mi je da deli svoje hrišćanske poruke sa svima nama.
        Ostsje da se naš narod u Srbiji malo osvesti i izdigne iz svoje lokslne čaure jr ovsj svet je veliki i ne završsva na granicama naše hrišćanske varijante. Tolerancija i poštovanje te jačanje svoje nauke i teologije da ims više veze sa običnim životom bernika a manje isključive brige o državnim granicama.

      2. U pravu ste. Zbog ovakvih usijanih glava i zadrtih i zatucanih primitivaca tako nam je kako nam je. Izvinite na recniku, ali prosto ne znam da na lep nacin kazem sta mislim o ovakvim likovima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.