Autobusi zbog SNS mitinga već „okupirali“ Beograd, iako je Vučić najavio kolaps tek posle 14 sati: Kako će danas izgledati saobraćaj u glavnom gradu?

Ostavite komentar


  1. Dok je opozicija okupirala gazelu i Brankov most tad je sve bilo u redu.

  2. cim sam video autobuse sa kosova , odmah se prisetio na jogurt revoluciju i zasto sam napustio zemlju .

  3. Trebao je da napravi na neku ledenu kao vašar a ne blokira bukvalno ceo grad.Sramota

  4. Molimo goste Beograda da ne vrše nuždu po parkovima, haustorima i ulazima zgrada u Beogradu. Hvala i dobrodošli.

  5. Neka dodje i 10 hiljada autobusa i neka se na mitingu “ nade“ kaze stagod im padne na pamet, to ne moze promeniti cinjenicu da je ceo sistem u Srbiji zakazao ili u raspadanju kad je moglo da dodje do ovakvih tragedija, do danasnjih rasprava oko skole“ V.Ribnikar“, da se zrtve povlace u drugi, treci plan i druge cinjenice da nas zivot i s ekonomske tacke gledista postaje sve tezi. I to se ne moze nicim promeniti i zanemariti.Zaludni i plitkoumni nek nastave da broje autobuse.

  6. Kolaps? A kad vi blokirate „Gazelu“ onda nije kolaps, nego poželjno delo?

  7. To je nasilje nad nama gradjanima Beograda. zasto ne odrze miting recimo u centralnoj Srbiji (Kragujevac, Nis…) ili Vojvodini (oni se uvek zale kako mi u prestonici blagougodno zivimo i zele da zive kao i mi)

  8. Одлично, да видите како је кад се блокира неко.

  9. Pedeset puta me zvali da li cu doci. Vecina dolazi na silu. Autobus trosi 30 litra dizela pa sad racunajte koliko to sve nas kosta. Gde su obroci placene dnevnice. Ja tri posla radim da bi ziveo

  10. Iz Kikinde nema medjugradskih autobusa. Deca sa fakulteta ne mogu svojim kućama a ne mogu ni u školu.

  11. Srbijice, zastidiš li se makar malo? Vidimo se sutra kod RTS. Nama autobusi ne trebaju!

  12. Pazi ti njih što su izbegli broj 666 hahahahah,kakvi tantufi i dumb verovanja

  13. Vreme je da Srbija proglasi neki svoj drugi grad GLAVNIM. Uobrazilja da je Bgd zapravo cela Srbija dostigla je razmere ludila. Kukumačenje za sve i svašta, koje dolazi otuda, smučilo se i Bogu i narodu. Problemi dolaze iz Bgd. Srbiju dave i pridavljuju već više od 50 godina iz tog Bgd. Pljačka Srbije zbog tog Bgd je dostigla razmere neverovatnog. A kad udješ u taj grad, kao da si ušao u ludnicu. Lokalne samo uprave treba da završnu sve ventile. Prema tom gradu se treba ponašati čisto poslovno. Jer, taj grad samo uzima, a ne daje ništa, bar ništa dobrog Srbiji.

  14. Znam da nećete objaviti,pošto vas istina i realnost ne zanima,ako ste debelo plaćeni od zapadnih „demokrata“trebali bi više eskivirati osudu realnog u Srbiji.A to realno u Srbiji je da Vučić sa svojim ljudima radi na napretku Srbije,u čemu uspeva jako puno, dok vas interesuje samo vaš džep i koji sekund popoularnosti,kao npr,onaj jadni Brkić.Jadni ste i bedni kao i ono malo pristalica propalih „političara“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.