Azdejković: SNS uradila više za LGBT nego druge političke opcije

Intervju na mreži - gej aktivista, novinar i član Organizacionog odbora Parade ponosa Srbije

Ostavite komentar


  1. Kako imate tratko pamćenje. Ovi koji su sada na vlasti su vas do juče gađali kamenicama, šikanirali, maltretirali, a to će raditi i sutra kada odu sa vlasti.
    To od građanske opozicije nikada nemožete da očekujete. I sada kada je to potrebno, radi političkih poena, spremni ste da se prodate.

    1. I mi imamo kratko pamćenje, gospodin je porastao pa zrelije priča. Ranije je pravio montaže patrijarha Pavla, isključivo se bavio protivnicima a paradu smatrao žurkom čije čelo on vodi jašući ogroman penis… Lepo za njega ali i dalje nedovoljno za LGBT populaciju, njene potrebe i zahteve…

    2. Prodaju se sportske zvezde, profesori, umetnici…, što ne bi i ovi?

      1. Mnogo su se zbližili,izgleda će biti još beba.Još kad Vulin izvede vojsku,neće se znati ko koga j…

  2. To je tacno, SNS je vise uradila za LGBT zajednicu, tako sto je desnicare, huligane, fasiste koje drzi pod kontrolom ostavila toga dana kos kuce. Kako drugacije objasniti cinjenicu da je isti taj sljam razbijao i palio BG za vreme Tadiceve vlasti a sada, za vreme Vucica, Beograd tog dana izgleda kao grad mira i ljubavi

    1. Shvatićeš istinu kad ovi padnu sa vlasti.

      1. Izvini, komentar je namenjen Azdejkoviću.

      2. Sns kartel nije ništa pozitivno uradio u domenu ljudskih prava niti za manjine, niti za seksualne manjine, niti za većinski narod.Notorna je laž da bilo koja grupa osim članova kartela ima bilo koje pravo veće danas nego 2012 godine.Jedino se AV mora priznati delimično ali i bukvalno delimično uvođenje reda u javne finansije .Nažalost u makrekonomskom smislu ti rezultati se potiru zbog netransparentnih javnih nabavkii skupih nabavki, partijskog zapošljavanja i problematičnog poslovanja javnih preduzeća .Sve skupa jeftin i jadan marketing tzv.borca za prava seksualnih manjina.

  3. Zato je u Srbistanu ovako kako je.
    Svako ima cenu, ukljucujuci i tipove poput ovog koji kao predstavljaju manjine. Ko nema cenuvtaj mora iz zemlje jer je zivot nemoguc bez prodaje obraza u Srbiji.
    Pakao na zemlji.

  4. Nisam za parade ponosa, ali jesam za emisije na televizijama sa nacionalnom frekvencijom na temu LGBT zajednice i njihovih prava. I jeste SNS ucinila za LGBT zajednicu vise od prethodne vlasti jer je svojoj paravojsci huligana naredila da vas ne diraju. To ne znaci da ce vecno trajati, vec po potrebi. Potrebni ste SNS-ovcima da bi bili lepsi u ocima EU. Za njih niste nista vise od nuzne dekoracije kao i Ana Brnabic. A kao sto to kod SNS uvek biva sve je na papiru i paradi, a u praksi drugacije. Verovatno samo Brnabic i Azdejkovic uzivaju privilegije dok se ostali LGBT clanovi pate.

    1. Tacno, uradila je. Naredio je da vas ne biju, onima kojima je ranije naredjivao da vas biju. Sto se pravite ludi?

  5. Нисам геј, али стварно мислим да је избор геј премијерке, па макар била и фикус, велики корак ка промени свести људи.
    Иначе о AV мислим што и већина читалаца Данаса, тако да не сматрам ову изјаву као „продају“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.